stilldark 0 #1 Публикувано 3 Ноември, 2009 Първо здравейте на всички, надявам се да мога да помагам когато има нужда, по принцип се занимавам с ремонт на цилиндрови глави, така че в тази област съм по-силен Та сега на въпроса, имам Хонда ЦР-В 2000та, диференциала вие на обратен завой, та маслото му явно е за смяна, но тъй като съм от Добрич, а тук не мога да намеря, можете ли да ме насочите към Варна от къде да го взема, ако има някой да се занимава, може направо да ми изпрати с наложен платеж 2 литра че освен моя и на друг му е за смяна маслото.Надявам се не съм объркал нещо, спорна работа и приятна вечер, ще чакам отговори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #2 Отговорено 3 Ноември, 2009 Масло за диференциала само от представителството на Хонда-"Карада"ООД Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stilldark 0 #3 Отговорено 4 Ноември, 2009 Мерси много, днес се обадих и до ден два ще ми го доставят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове