Guest Stef #1 Публикувано 20 Декември, 2005 ДЗИ звучи разумно ... поне за мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sofix #2 Отговорено 20 Декември, 2005 абе аз съм от разград и ГО за хондицата ми 1.5 ще е цели 41 лв ЗА ЦЯЛАТА ГОДИНА в целият град ГО ще е между 41 и 60 кинта в зависимост какви и колко нарушения си имал през последните 3 години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #3 Отговорено 20 Декември, 2005 (Редактирано) За коя застрахователна компания става въпрос градски (моята е с разградска регистрация, но работя в търново). Щото като гледам в Булстрад е към 130лв. за моята. Редактирано 20 Декември, 2005 от lz2lps Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zaro #4 Отговорено 20 Декември, 2005 (Редактирано) абе аз съм от разград и ГО за хондицата ми 1.5 ще е цели 41 лв ЗА ЦЯЛАТА ГОДИНА в целият град ГО ще е между 41 и 60 кинта в зависимост какви и колко нарушения си имал през последните 3 години <{POST_SNAPBACK}> Тая застраховка кадето ти я предлагат да не е само за околията За 1.5 е 83лв ако нямаш ПТП!!!! Редактирано 20 Декември, 2005 от zaro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #5 Отговорено 20 Декември, 2005 Най тънкажно идва май в Български идиоти... ...имоти. The Big Question обаче си остаа дали под 100 кинта нещата са реални или отговора е в...."бахура" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Velichkov #6 Отговорено 20 Декември, 2005 Здр. аз имам пълно каско и ще си направя най евтината ГО, защо ми е по скъпа, като няма никога да я ползвам - за какво са ми две застраховки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest koki #7 Отговорено 20 Декември, 2005 Здр. аз имам пълно каско и ще си направя най евтината ГО, защо ми е по скъпа, като няма никога да я ползвам - за какво са ми две застраховки! <{POST_SNAPBACK}> Защото ако при ПТП ти си виновен каското не поема вината ти,затова се нарича "Гражданска отговорност".Ако стане беля от джоба си ли ще плащаш и не използвай изрази като"никога няма да я ползвам" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #8 Отговорено 20 Декември, 2005 колеги след като изчетох мненията ви и като човек занимаващ се от 2 години само със застраховане ще ви кажа ,че в малките градове премията ще бъде по малка, освен това не е все едно каде ще направите своята застраховка защото през 2005 година има 5 заведени дела срещу различни компаний за максимален размер на изплащане на щета и ако компанията не може да го плати по една или друга причина то вие който сте виновни за имцидента ще бъдете привикани в съда и ще бъдете съдени и тогава дупце да ви е яко .така ,че спрете с тъпите изказвания.понякога не е важно кое или каде е най-ефтино а дали компанията е стъбилна или не . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #9 Отговорено 20 Декември, 2005 Публикувано на Днес, 01:09 AM колеги след като изчетох мненията ви и като човек занимаващ се от 2 години само със застраховане ще ви кажа ,че в малките градове премията ще бъде по малка, освен това не е все едно каде ще направите своята застраховка защото през 2005 година има 5 заведени дела срещу различни компаний за максимален размер на изплащане на щета и ако компанията не може да го плати по една или друга причина то вие който сте виновни за имцидента ще бъдете привикани в съда и ще бъдете съдени и тогава дупце да ви е яко .така ,че спрете с тъпите изказвания.понякога не е важно кое или каде е най-ефтино а дали компанията е стъбилна или не . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #10 Отговорено 21 Декември, 2005 защото през 2005 година има 5 заведени дела срещу различни компаний за максимален размер на изплащане на щета и ако компанията не може да го плати по една или друга причина то вие който сте виновни за имцидента ще бъдете привикани в съда и ще бъдете съдени и тогава дупце да ви е яко . <{POST_SNAPBACK}> Ааа, ще бъдеш ли така любезен да ни открехнеш, кои са въпросните пет компании?Лично аз имам застраховка на музиката, автокаско и ГО във Витоша. До тук са били изключително коректни към мен и независимо (почти) каква им е тарифата пак ще преподпиша с тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #11 Отговорено 21 Декември, 2005 (Редактирано) на български имоти им отнеха застрахователния лиценз Редактирано 21 Декември, 2005 от joro_bul Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #12 Отговорено 21 Декември, 2005 колеги след като изчетох мненията ви и като човек занимаващ се от 2 години само със застраховане ще ви кажа ,че в малките градове премията ще бъде по малка, освен това не е все едно каде ще направите своята застраховка защото през 2005 година има 5 заведени дела срещу различни компаний за максимален размер на изплащане на щета и ако компанията не може да го плати по една или друга причина то вие който сте виновни за имцидента ще бъдете привикани в съда и ще бъдете съдени и тогава дупце да ви е яко . така ,че спрете с тъпите изказвания. понякога не е важно кое или каде е най-ефтино а дали компанията е стъбилна или не . <{POST_SNAPBACK}> ....ти къде си правиш застраховките....каско...гаражданска.....би ли споделил с нас неуките .....моля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #13 Отговорено 21 Декември, 2005 (Редактирано) колеги след като изчетох мненията ви и като човек занимаващ се от 2 години само със застраховане ще ви кажа ,че в малките градове премията ще бъде по малка, освен това не е все едно каде ще направите своята застраховка защото през 2005 година има 5 заведени дела срещу различни компаний за максимален размер на изплащане на щета и ако компанията не може да го плати по една или друга причина то вие който сте виновни за имцидента ще бъдете привикани в съда и ще бъдете съдени и тогава дупце да ви е яко . така ,че спрете с тъпите изказвания. понякога не е важно кое или каде е най-ефтино а дали компанията е стъбилна или не . <{POST_SNAPBACK}> ....ти къде си правиш застраховките....каско...гаражданска.....би ли споделил с нас неуките .....моля <{POST_SNAPBACK}> както видя, в изказването си аз не хваля или хуля ,нито една компания Редактирано 21 Декември, 2005 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #14 Отговорено 21 Декември, 2005 а и тази таблица изнесена по горе е вярна толкова, колкото аз карам ферари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sofix #15 Отговорено 21 Декември, 2005 41 leva e v allianz + 10 kinta avto asistans Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #16 Отговорено 21 Декември, 2005 а и тази таблица изнесена по горе е вярна толкова, колкото аз карам ферари Пак си прав Колеги ( Хонда маниаци и фенове ) елате другата сряда при Мачо да го обсъдиме че тука трябва да се пишат по 50 реда постове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #17 Отговорено 21 Декември, 2005 Днеска звънях в ДЗИ там за 83 кинта получаваш ГО + безплатен технически преглед + 50км free дърпане от СБА + 10% от каското ако си при тях, тъй че няма лъжа и измама но всеки сам решава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #18 Отговорено 23 Декември, 2005 Днеска звънях в ДЗИ там за 83 кинта получаваш ГО + безплатен технически преглед + 50км free дърпане от СБА + 10% от каското ако си при тях, тъй че няма лъжа и измама но всеки сам решава! <{POST_SNAPBACK}> ДАВАМЕ ГИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #19 Отговорено 23 Декември, 2005 Днеска звънях в ДЗИ там за 83 кинта получаваш ГО + безплатен технически преглед + 50км free дърпане от СБА + 10% от каското ако си при тях, тъй че няма лъжа и измама но всеки сам решава! <{POST_SNAPBACK}> а знаеш ли колко е комисионната на агентите и на персонала ?незнаеш ами аз ще ти кажа ,че е доста висока и от някви 83лв. накрая дзи ще вземе към 40лв. и ако има иск за 700000лв от каде ще ги даде ????????????????? аман от глупости да неговорим за безплатния преглед дето е само на определени места и понеже на тия дето ти правят прегледа не им плащаш те те връщат за нещо което си длъжен да отстраниш същия ден и да се върнеш при тях иначе ти отпада безплатното . мерси по добре да си дам 25лв. и да не се занимавам с глупости РАЗБЕРЕТЕ ХОРА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА ,НЯМАЛО Е И НЯМА ДА ИМА !!!! и по въпроса за free дърпането можем да поспорим ама ми писна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #20 Отговорено 24 Декември, 2005 Днеска звънях в ДЗИ там за 83 кинта получаваш ГО + безплатен технически преглед + 50км free дърпане от СБА + 10% от каското ако си при тях, тъй че няма лъжа и измама но всеки сам решава! <{POST_SNAPBACK}> а знаеш ли колко е комисионната на агентите и на персонала ?незнаеш ееееееееееееееееееее ПИЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :D работя в ДЗИ от 23.05.2003 работих в Алианц от 2000 -та до горната дата занимавам се с 42 застрахователни продукта 17 от които обвързани с МПС доколкото четох - преди във Форума ти си на АГЕНТСКИ ДОГОВОР - дано не те обиждам с това - ще се реванширам / агент е човек работещ за една или 20 компании по граждански договор/ колкото до ПЕРСОНАЛА - нали се сещаш - без и капка съмнение - ТОЙ определя % на агентите обикновен агент в ДЗИ като % комисионна БАСИ ще взема да ВИ го кажа взима между 17 и 20 - обаче хехехе нищо не казах ПЕРСОНАЛА ...... СладурОВ, - да не напишА /ОФ/ - разбирай под персонал - служители които работят - като мен не взимат комисионна - ПИШЕ ГО В ДЕБЕЕЕЕЛИТЕ КНИГИ С ПРАВНА НАСОЧЕНОСТ дали ще направя 5 или 555 застраховки ще получа твърда заплата на 25-то число обаче ще съм направила нещо за името на ДЗИ което моето момче - да ти кажа малко history е единственото застрахователно дружество в БГ от 46-та година със 100% БГ участие на което аз му викам Днеска звънях в ДЗИ там за 83 кинта получаваш ГО + безплатен технически преглед + 50км free дърпане от СБА + 10% от каското ако си при тях, тъй че няма лъжа и измама но всеки сам решава! Вичко това е така, казвам го по 260 пъти на ден по телефона на клиентите само километрите на клубната карта на СБА са 25 не 50 пише си го момчета ЖЕЛАЯ ВИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ - ВЪРТЕТЕ СЕ С ХОНДИТЕ , НО НЕ СЕ БУТАЙТЕ И БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И МНОГО ВИ ОБИЧАМ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest haris #21 Отговорено 24 Декември, 2005 на български имоти им отнеха застрахователния лиценз <{POST_SNAPBACK}> Кога пък стана това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #22 Отговорено 24 Декември, 2005 ... <{POST_SNAPBACK}> greenwather = 0wn3d! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #23 Отговорено 24 Декември, 2005 (Редактирано) Днеска звънях в ДЗИ там за 83 кинта получаваш ГО + безплатен технически преглед + 50км free дърпане от СБА + 10% от каското ако си при тях, тъй че няма лъжа и измама но всеки сам решава! <{POST_SNAPBACK}> а знаеш ли колко е комисионната на агентите и на персонала ?незнаеш ееееееееееееееееееее ПИЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :D работя в ДЗИ от 23.05.2003 работих в Алианц от 2000 -та до горната дата занимавам се с 42 застрахователни продукта 17 от които обвързани с МПС доколкото четох - преди във Форума ти си на АГЕНТСКИ ДОГОВОР - дано не те обиждам с това - ще се реванширам / агент е човек работещ за една или 20 компании по граждански договор/ колкото до ПЕРСОНАЛА - нали се сещаш - без и капка съмнение - ТОЙ определя % на агентите обикновен агент в ДЗИ като % комисионна БАСИ ще взема да ВИ го кажа взима между 17 и 20 - обаче хехехе нищо не казах ПЕРСОНАЛА ...... СладурОВ, - да не напишА /ОФ/ - разбирай под персонал - служители които работят - като мен не взимат комисионна - ПИШЕ ГО В ДЕБЕЕЕЕЛИТЕ КНИГИ С ПРАВНА НАСОЧЕНОСТ дали ще направя 5 или 555 застраховки ще получа твърда заплата на 25-то число обаче ще съм направила нещо за името на ДЗИ което моето момче - да ти кажа малко history е единственото застрахователно дружество в БГ от 46-та година със 100% БГ участие на което аз му викам Днеска звънях в ДЗИ там за 83 кинта получаваш ГО + безплатен технически преглед + 50км free дърпане от СБА + 10% от каското ако си при тях, тъй че няма лъжа и измама но всеки сам решава! Вичко това е така, казвам го по 260 пъти на ден по телефона на клиентите само километрите на клубната карта на СБА са 25 не 50 пише си го момчета ЖЕЛАЯ ВИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ - ВЪРТЕТЕ СЕ С ХОНДИТЕ , НО НЕ СЕ БУТАЙТЕ И БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И МНОГО ВИ ОБИЧАМ <{POST_SNAPBACK}> ИЗВИНЯВАЙ ДЗИ е най-великата компания в света, даже не, греша в цялата ВСЕЛЕНА направо е върха аман от хора работещи в банки и в застрахователни фирми дето така говорят за фирмите си .че едва ли не тези фирми са на бащите им или направо техни. имам чуството ,че там им промиват мозъка и не само в конкретния случай и в РАИФАИЗЕН е така (нашта банка та нашта банка) голема работа и що напусна ALLIANZ а ? агентски договори или не аз продължавам да казвам ,че от 83 лв. като се извадят пари отиващи за плащания на агенти или на ПЕРСОНАЛ остават малко пари за изплащане на суми по ГО. А да неговорим как ДЗИ обявява печалбите си ,че мога да изпокапя от смях . а и не съм ти обиден изобщо . да аз съм на агентски договор и какво от това ? от 2 години работя така и ми е добре ,не се оплаквам ни най-малко А това ,че някоя компания била само с българско участие от Аспарухова България само ме РАСМИВА. а това ,че ти не вземаш комисионна по ГО мога само да ти завиждам щото аз балъка взимам ама какво да направя СЪДБА А и ми е интерсно каде в по горните постове видя аз да плюя по една или друга фирма?????????? аз говоря конкретно. А че ALLIANZ плаща най-добре то и децата го знаят . Редактирано 24 Декември, 2005 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest koki #24 Отговорено 24 Декември, 2005 ""И най-вече да посетите нашия Форум - задължителното място за всеки почитател на Хонда, който иска да получи всякаква информация за автомобила си, да реши технически проблем или просто да си приказва със сродни души. ""Ето това пише в началото на сайта ,ако сте забелязали,а според мен да си приказваш със сродни души и да си полезен не означава да се мерите кой застраховател е по-велик-такъв просто няма.Давайте съвети а не се плюйте.Няма застраховател който да обича да плаща а евтиното винаги излиза скъпо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #25 Отговорено 24 Декември, 2005 ""И най-вече да посетите нашия Форум - задължителното място за всеки почитател на Хонда, който иска да получи всякаква информация за автомобила си, да реши технически проблем или просто да си приказва със сродни души. "" Ето това пише в началото на сайта ,ако сте забелязали,а според мен да си приказваш със сродни души и да си полезен не означава да се мерите кой застраховател е по-велик-такъв просто няма. Давайте съвети а не се плюйте.Няма застраховател който да обича да плаща а евтиното винаги излиза скъпо. <{POST_SNAPBACK}> съгласен съм МИР Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stef #26 Отговорено 25 Декември, 2005 Не знам защо няма Алианц в таблицата, но в крайна сметка, ако тази таблица е грешна - нека някой публикува по-вярна...за да знаем какво да направим в крайна сметка Аз по-скоро бих нарекъл таблицата непълна, а спестяването на информация не е лъжа май ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #27 Отговорено 26 Декември, 2005 Нека има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #28 Отговорено 26 Декември, 2005 Весели празницииииииииииииииииииииииииии! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #29 Отговорено 26 Декември, 2005 всичко е добре когато свършва добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #30 Отговорено 26 Декември, 2005 прав си Мачо , и от мен на всички весели празници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #31 Отговорено 27 Декември, 2005 Какво разбрах аз ! че колегата грийнуотър щял да прави застраховки на съклубари без комисионна оценяваме жеста Какво Ви бърка гражданската като Вие няма да черпите средства от нея ?????виж каското е друго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #32 Отговорено 28 Декември, 2005 Какво Ви бърка гражданската като Вие няма да черпите средства от нея ????? виж каското е друго !!! <{POST_SNAPBACK}> има случаи на осъдени хора от застрахователната компания на пострадалия, когато твоята застрахователна компания е юпитер или от другите неплащащи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #33 Отговорено 28 Декември, 2005 Какво Ви бърка гражданската като Вие няма да черпите средства от нея ????? виж каското е друго <{POST_SNAPBACK}> има случаи на осъдени хора от застрахователната компания на пострадалия, когато твоята застрахователна компания е юпитер или от другите неплащащи <{POST_SNAPBACK}> !!! Е, като ги знаете пуснете ги за да знаем къде да не правим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #34 Отговорено 28 Декември, 2005 Аз направих мойта ГО в Alianz за 53 кинта. Само че моята е с разградска регистрация и за тоя малкия град е толкова - при положение че нямам нито една катастрофа и съм над 21, и имам 7 години стаж като шофьор. Това май за стажа доста влияние оказва, щото първо като ме видяха на колко съм години ми казаха към 80 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimodi #35 Отговорено 28 Декември, 2005 Айде юруш на сравненията !!! http://www.financepartner.bg/compare.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sofix #36 Отговорено 28 Декември, 2005 толкова е в алианц (разград) 53 кинта за шофер под 10 години стаж и сега чакам да видим колко лев ще искат за автокаско но другата седмица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове