Jump to content
Guest Krelion

Главина

Recommended Posts

Guest Krelion

Колеги,вие ми заден ляв лагер(Сивик 6 ген купе),и ми казаха че лагера не се вадел и трябвало да си взема цялата главина!Това удоволствие струва около 300 лв :) Наистина ли не може да се смени само лагера,или на майсторите не им се занимава и гледат да ме набутат?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Аха кофти е лагер /главина.И ако си с ABS е по-дебели4ко.Абе ти колата нали я взе скоро :) Ако 6ума в лагера е от сега не се коси толко 6е та поизкара няколко К км.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Тва животно лагер главината май доста ви тормози :) Няма невъзможни неща колега.......вадиш главината носиш я на стругар и там почва едно разтъргване.....правене на канал за зегер,търсене на подходящия нов лагер и т.н.т.Замисли се.....щом тоя лагер е изкарал можеби около 10г на колата ти не е ли по-добре да си вземеш цяла главина и да не се занимаваш с глупости в бъдещ период :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Аха кофти е лагер /главина.

И ако си с  ABS е по-дебели4ко.

Абе ти колата нали я взе скоро  :beer: Ако 6ума в лагера е от сега не се коси толко 6е та поизкара няколко К км.

<{POST_SNAPBACK}>

Не,той се обаждаше още като я взех,но не предполагах,че е толкова скъпичко.Ама като няма на къде :fun: Ще купувам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Тва животно лагер главината май доста ви тормози :fun: Няма невъзможни неща колега.......вадиш главината носиш я на стругар и там почва едно разтъргване.....правене на канал за зегер,търсене на подходящия нов лагер и т.н.т.Замисли се.....щом тоя лагер е изкарал можеби около 10г на колата ти не е ли по-добре да си вземеш цяла главина и да не се занимаваш с глупости в бъдещ период :beer:

<{POST_SNAPBACK}>

Прав си!Но аз не съм и мислил да правя такива работи,просто бях в заблуда,че на всички коли могат да се вадят само лагерите :D Явно съм грешал.Смятам никога да не правя компромиси с колата,тъй,че всичко от магазина :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Виж аз мога да помогна. Попринцип се занимавам с Лагери, Ремъци, Филтри и др. Ако ми кажеш точната модификация на Хондето ще изнамерим нещо. 1.Година- 2.Кубатура- 3.Купе-Ще се радвам ако мога да ти помогна! :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Виж аз мога да помогна. Попринцип се занимавам с Лагери, Ремъци, Филтри и др. Ако ми кажеш точната модификация на Хондето ще изнамерим нещо.

1.Година-

2.Кубатура-

3.Купе-

Ще се радвам ако мога да ти помогна! :beer:

<{POST_SNAPBACK}>

ОК,Сивик Купе 1997 Д16У8 1,6SR....Заден ляв лагер-главина с АБС...

Ако можеш някаква цена да ми кажеш ще буда много благодарен :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Модела на Купето EJ8 лие?

<{POST_SNAPBACK}>

EJ8 е да :beer:

Сори, че се намесвам, но и аз бях със същата до скоро и някои работи ги назнайвам :fun::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...