Jump to content
Guest D16A8

Да ви се похваля

Recommended Posts

Guest D16A8

Да ви се похваля какво стана днес. Слизам аз пред нас за работа сутринта. До мен имаше едно BMW паркирано и едно момче се канеше да тръгва с него. Аз си изчегъртах стъклата от леда, качих се, а той през това време се мъчеше вече да за пали неуспешно. Мойта кола запали веднага (както видя ключа), аз излязох назад през снега. Спомням си даже, че ми замириса и на гас. От BMW-то. Аз вече тръгвах, докато той още нещо правеше по мотора. Много горд бях и щастлив. :) Хайде със здраве и много успехи и безаварийно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

ГОТИНО :) хонда..кво да ти кажа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

е ти па хондата с bmw я сравняваш :beer::D:):fun::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

дано не чете тук колегата THUNDER........ :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

Аз пък не мисля, че да се кефиш на проблемите на другите е нещо, с което можеш да се гоордееш! :beer: Лично аз, когато мина покрай някой закъсал човек, ако имам възможност винаги спирам да помогна с каквото мога - независимо дали е с Honda, Nissan, BMW или Golf! Просто мисленето ти според мен е много ограничено :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

Аз вече тръгвах, докато той още нещо правеше по мотора. Много горд бях и щастлив. :beer:

<{POST_SNAPBACK}>

:fun::):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Хехе Майна - чета аз ;);) ...

Ами колега проблема с паленето може да се дължи на доста неща ;) и едва ли е повод да пускаш тема ама нейсе ;)

Иначе от опит не мога да отрека, че паленето на Хонда и изобщо на японските коли е по-добро от на БМВ и останалите марки - знаете приказката, че ако Хонда-та не запали от четвърт нещо не е наред ;) В момента карам паралелно Шатъл-а и 320-ката и това е факт ;)

Аре живи и здрави + приятно лъзгане ;) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Аз също съм на мнение, че няма BMW или Honda в добро състояние и да не може да запали при -5 или - 10 градуса. Привърженик съм на Японската марка, но заради други предимства, този пример не е показателен за мен. Аз мога да кажа за случай в който ми изгоря бубината в делкото и не можех да запаля докато не я сменя. Автомобила е в отлично състояние, но ето на.....случи ми се. Тогава викнах един приятел да ме изтегли, за да си прибера Сивика. А това с бубините и лагерчетата в делкото е доста популярна повреда при делката на D15B2.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Е хаиде да не злоратстваме, макар да карат BMW те пак са хора ;) На всеки се случва и е гадно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Аз пък първия ден с големия сняг бутах един пич с червена Селика, нищо, че е грозна и Тойота. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gax

и аз бутнах нещо лъскаво, но не помня какво. Хем от гараж излизаше. Не беше Хонда. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

аз пък днес изклатих една мацка със бмв 525 чистак-бърсак ... беше се заклещила на паркинга пред хотел рила в непочистеното и буксуваше яко, та я смених, изкарах и колата и ... се замислих дали да не натисна педала на газта до дупка в неизвестна посока ... но мацката беше готина! и ми каза "мегхси" с френско 'р'

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

аз пък бутам ама други неща, в женски род :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Аз пък първия ден с големия сняг бутах един пич с червена Селика, нищо, че е грозна и Тойота. :)

<{POST_SNAPBACK}>

Късметлия!!! А на мен ми се падна да бутам на колегата "iceman1234" голфа

;);):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

ЕЕЕ, :D не ме издавай сега. :( То веднъж ще се наложи да го покарам и как ми се отплати ... :D Иначе мерси Майна, задължен съм ти! Ама определено Хондето по-добре се държи и в снега!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grizli

Да ви се похваля какво стана днес. Слизам аз пред нас за работа сутринта. До мен имаше едно BMW паркирано и едно момче се канеше да тръгва с него. Аз си изчегъртах стъклата от леда, качих се, а той през това време се мъчеше вече да за пали неуспешно. Мойта кола запали веднага (както видя ключа), аз излязох назад през снега. Спомням си даже, че ми замириса и на гас. От BMW-то. Аз вече тръгвах, докато той още нещо правеше по мотора. Много горд бях и щастлив. :D

Хайде със здраве и много успехи и безаварийно!

<{POST_SNAPBACK}>

Извинявай, обаче нещо не успях точно да схвана за какво се хвалиш:

за това, че ти си успял да запалиш или за това, че другия не е успял?

А може би това, че ти си успял, а той не, което веднага ми напомня една шопска приказка:

"Я не сакам да съм добре, я сакам Вуте да е зле".

Весели празници на всички и нека нещастието на другите да не е повод за радост! :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

Да ви се похваля какво стана днес. Слизам аз пред нас за работа сутринта. До мен имаше едно BMW паркирано и едно момче се канеше да тръгва с него. Аз си изчегъртах стъклата от леда, качих се, а той през това време се мъчеше вече да за пали неуспешно. Мойта кола запали веднага (както видя ключа), аз излязох назад през снега. Спомням си даже, че ми замириса и на гас. От BMW-то. Аз вече тръгвах, докато той още нещо правеше по мотора. Много горд бях и щастлив. ;)

Хайде със здраве и много успехи и безаварийно!

<{POST_SNAPBACK}>

Да ви се оплача какво стана снощи. Слизам аз до колата, давам на контакт - добре, въртя да запаля и из4езна тока.През това време едно семейство се качи в близката шкодичка. Тя запали веднага(както видя ключа явно ;) )

Шкодичката вече тръгваше по ледените коловози докато аз се ровех под капака. Най-вероятно сa се почувствали много горди и щастливи и така и не разбраха, че просто ми се беше откачил акумулатора ;)

Сигурно са си казали - шкода-"the best JOY you have ever MAKE!!!" :hondarulez:

:worthy::blink::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Ква е логиката на живота...помагай на вси4ки освен на тези с голфовете :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ква е логиката на живота...помагай на вси4ки освен на тези с голфовете  :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

Бетон ти е логиката :blink: , направо няма какво да говорим? :worthy: Е, аз имам и Голф - сега да мра в картофите ли? :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Бетон ти е логиката  , направо няма какво да говорим?  Е, аз имам и Голф - сега да мра в картофите ли?

Ще му мине :hondarulez: Дано :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Хехе кофти батка..прецакал си се с голфа :hondarulez: не се коси :worthy: и на теб....нищо нищо... :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Бетон ти е логиката  :blink:  , направо няма какво да говорим?  :worthy:  Е, аз имам и Голф - сега да мра в картофите ли?  ;)

И аз тва се питам :P Аз също имам и голф при това е ПЕЧКА(мммм мноо гадно)И аз ли като колегата да мра при картофите или да скачам от Аспарухов мост :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

еми и ти си се прецакал...вие какво правите в тоя фенклуб бре ??? не че нещо...ма сте си двуличници :hondarulez: ФЕН означава друго...и мисля че всеки фен знае какво е :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Кой пък беше ти че да ти давам обяснение аз какво правя в този форум :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Кой пък беше ти че да ти давам обяснение аз какво правя в този форум :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

Споко бе ко му се вързва6 па ти,човека е фанал бога за рога не вижда6 ли 4е Pro.

Kolega Honda с такива постове 6е засегне6 доста хора бъди малко по умерен :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Половината ми познати карат Голфове.....тва означава ли че тряа да ги игнорирам или ,че съм нещо повече от тях само защото карам Хонда.. :hondarulez: ...апропо....аз също съм карал Фолц/Широко/....и бях доволен за онова време от него :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

кво да ви кажа :hondarulez: аз оня ден слизам и си викам даи днес да поразходя червената хонда ;) и варта клочето и ниц ;) непали :blink: и отново и отново ;) от там нервно в синята ;) вратвам и пали от раз ;) и останових че две хонди е повече от една :P:P:D;) а на другата се оказа че е акомолатора :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Да ви се оплача какво стана снощи. Слизам аз до колата, давам на контакт - добре, въртя да запаля и из4езна тока.През това време едно семейство се качи в близката шкодичка. Тя запали веднага(както видя ключа явно :blink: )

Шкодичката вече тръгваше по ледените коловози докато аз се ровех под капака. Най-вероятно сa се почувствали много горди и щастливи и така и не разбраха, че просто ми се беше откачил акумулатора ;)

Сигурно са си казали - шкода-"the best JOY you have ever MAKE!!!" :hondarulez:

:worthy:  ;)  :P

<{POST_SNAPBACK}>

Ами и при мен се случи горе долу същата история. Една сутрин паля колата на паркинга и я премествам на 50-тина метра пред входа да оставя един багаж вкъщи. Качвам се след минута, давам на контакт и точно когато ще паля токовете изчезнаха. Наложи се да избутам колата до паркинга и да чакам автобуса в следствие на което закъснях. Причината се оказа елементарна-едната клема се беше окислила и нямаше контакт. Сами разбирате, че от този случай не могат да се правят генерални заключения. Иначе колата няма грешка, досега винаги е палила от раз, дори и при - 20 градуса.

И още нещо колеги, бъдете по-толерантни към собствениците на останалите марки автомобили. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

или да скачам от Аспарухов мост :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

Бе аз скочих оттам веднъж, ма ей ме - жив съм. :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

еми и ти си се прецакал...вие какво правите в тоя фенклуб бре ??? не че нещо...ма сте си двуличници  :hondarulez: ФЕН означава друго...и мисля че всеки фен знае какво е :worthy:

<{POST_SNAPBACK}>

От всички ти си най-прецакания щом не разбра постовете по горе.

Когато имам нужда от помощ на трасето за мене е без значение с коя кола ще дойде Миамото и който и да било - аз знам че мога да разчитам на него.

Ние сме преди всичко колеги на пътя (или поне някой от нас). Голямото Х на аватара и подобни изцепки няма да те направят най-голямия хондаджия;

А и всичко зависи от поддръжката на колата-годините и марката нямат значение --- важни са собствениците- от тях зависи техническото състояние на автомобила!!! Миамото знае какво карам и в какво състояние е

Жив и здрав --

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...