Jump to content
Guest joro_pr

каде да я закарам

Recommended Posts

Guest joro_pr

здравеите колеги каде в пловдив мога да закарам колата да я видят защото харчи като ламя някаде около 20л/100км

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

здравеите  колеги каде в пловдив мога да закарам колата да я видят защото харчи като ламя някаде около 20л/100км

<{POST_SNAPBACK}>

Отговора е лесен - Омбре. Чети в тая тема за повече инфо! :

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=2913

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

хаха, момче оправи се у кръста... Омбре е в София, а Жоро търси в Пловдив :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Това че е от Пловдив го нямаше, аз като писах! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_pr

Сажалявам за (Пловдив)по късно видях че несам писал от каде сам.надявах се да има някой кадърен и в Пловдив но ако няма ще ходя и до софия защото несе издържа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

колега с какъв мотор си? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Знаеш ли къде се намира електрото в Кичук-а ? Ако знаеш , зад самото електро ( черен път ,зад едни гаражи ) има един майстор ,който евентуално може да ти помогне :) Ако не знаеш , следвай инструкцията : Вървиш по бул.Македоние ( булеварда който е след бетонния мост след Била ),като минеш Била имаш един сфетофар , минаваш го и на следващото кръстовище завиваш на ляво ( бул.Скопие ) , втората завиваш в дясно ( не знам каква беше улицата май е пере тошев ) , всички улици са павирани ! , и там третата завиваш пак надясно , после веднага в ляво ( гаражи едни ) и после веднага надясно !!! Те са много халета и има разбрицани коли отпред !!! Надявам се да съм ти помогнал !!!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_pr

МОТОРА МИ Е D15B2.МЕРСИ ТИНО СМЯТАМ ЧЕ ЩЕ ГО НАМЕРЯ ДАНО ДА ПОМОГНЕ ЗАЩОТО НЕМИ СЕ ХОДИ ДО СОФИЯ, ЧЕ ПРИ ТОЯ РАЗХОД ЩЕ МИ ИЗЛЕЗЕ ЗЛАТНО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

абре Тино, дай му направо на Zniper телефона, че аз го изгубих и ще се разберат :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaFen

Пич, не се чуди ами ходи в Хонда сервиза - след ален мак 3-4 км от дясно. Там е правилното масто - преди 3 мес. ходих - диагностика - 25 лв - всичко си казва машинката, няма да се разочароваш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Пич, не се чуди ами ходи в Хонда сервиза - след ален мак 3-4 км от дясно. Там е правилното масто - преди 3 мес. ходих - диагностика - 25 лв - всичко си казва машинката, няма да се разочароваш.

<{POST_SNAPBACK}>

Къде при Анастаов ??? ;) Ходи , но само за диагноза , никакви ремонти и никакви части !!! Ако ти кажат къде се крие проблема ти , тогава отиди там където ти казах !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...