alex civic 1 #1 Публикувано 31 Октомври, 2009 Колеги даите малко акъл или части.Значи неска както си летях по пистите на родната ни страна изведнаш издахна любимата ми и така пребрах я в бокса и се започна голямото ми мислене и гледане какво и стана започнах наи напред с свещите извадих една и пробвах за искра ама няма после махнах дистрибутора направо кабел от бобината пак няма искра свалих я мерих 1 и 2 намотка и на двете едни и сащи стоиности на + и - дава касо нз дали е наред след тва премерих дали комутатора дава ток на бубината и като дам контакт дава с диод мерих дали святка като вартя на стартер и светка та се чудя дали със сигурност е бобина или има друг начин да провера за друго или... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 31 Октомври, 2009 ... със сигурност е бобина ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex civic 1 #3 Отговорено 1 Ноември, 2009 (Редактирано) колеги дайте някакаб акъл как да пробвам още нешто да сам на 100 % сигурен че е тя,и друго некои малко искара една букса отлявата страна над АБС и сега ми свети лампата за абс има ли начин да се изчисти тая грешка аман от каращина на човек когато не му варви-и да води жена си на море тя пак нем да се одави Редактирано 1 Ноември, 2009 от alex civic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rook 0 #4 Отговорено 1 Ноември, 2009 В аутодейтата е описано как и къде и какви сътойности трябва да ти покажат намотките на бобината. На първичната намотка 0,6-0,8 ома, а на вторичната 13000-19000 ома. При мен беше 12000 ома на вторичната когато спря да пали. Под 13к ома ли е сменяш. Аз пробвах с бобина от Д15Б2, че такава имах и след като запали, бях сигурен къде е проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex civic 1 #5 Отговорено 1 Ноември, 2009 утре сменям пак квото му доиде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex civic 1 #6 Отговорено 2 Ноември, 2009 оправи се с нова бубина 40 лв и пак на писта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове