Jump to content
alex civic

Не пали

Recommended Posts

Колеги даите малко акъл или части.Значи неска както си летях по пистите на родната ни страна изведнаш издахна любимата ми :rolleyes: и така пребрах я в бокса и се започна голямото ми мислене и гледане какво и стана ;) започнах наи напред с свещите извадих една и пробвах за искра ама няма после махнах дистрибутора направо кабел от бобината пак няма искра свалих я мерих 1 и 2 намотка и на двете едни и сащи стоиности на + и - дава касо нз дали е наред след тва премерих дали комутатора дава ток на бубината и като дам контакт дава с диод мерих дали святка като вартя на стартер и светка та се чудя дали със сигурност е бобина или има друг начин да провера за друго или...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... със сигурност е бобина ...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги дайте някакаб акъл как да пробвам още нешто да сам на 100 % сигурен че е тя,и друго некои малко искара една букса отлявата страна над АБС и сега ми свети лампата за абс има ли начин да се изчисти тая грешка :D аман от каращина на човек когато не му варви-и да води жена си на море тя пак нем да се одави :lol:

Редактирано от alex civic

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В аутодейтата е описано как и къде и какви сътойности трябва да ти покажат намотките на бобината. На първичната намотка 0,6-0,8 ома, а на вторичната 13000-19000 ома. При мен беше 12000 ома на вторичната когато спря да пали. Под 13к ома ли е сменяш. Аз пробвах с бобина от Д15Б2, че такава имах и след като запали, бях сигурен къде е проблема.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...