kons 0 #1 Публикувано 30 Октомври, 2009 Здравейте колеги,почвам от по-далече, за да обесня по-подробно проблема и ако някой помогне с акъл, да е жие и здрав 200 години!Късам полуоска на англичанката, дясната, смениха ми я, като каретата и маншоните останаха старите, защото майстора каза, че са си ОК.Вземам си вчера колата и какво да видя, по-точно чуя - на място запалена пее като пчеличка двигателя, щом тръгна се почва един шум, все едно съм тролей, ужасно боботене С усливане на скоростта шума се усилва застрашително. Имате ли някаква идея от къде може да е това? Карам англичанка, 96, 1.6, 16V, 114 коня.Мерси предварителноп.с. значи ако ми препоръчате и сервиз, където да я закарам на преглед, още по-добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kons 0 #2 Отговорено 30 Октомври, 2009 Колеги, никой ли няма идея от какво може да е шума?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 30 Октомври, 2009 връщаш я при майстора от където си я взел! защо не си се върнал веднага? може да има нещо хлабаво, лагер на главина, 100 неща може да са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #4 Отговорено 30 Октомври, 2009 Колеги, никой ли няма идея от какво може да е шума??Колега има си раздел сервизи и магазини! Виж там, обади се и си запази час! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #5 Отговорено 30 Октомври, 2009 Връщаи се при "майстора" да се сети какво е забравил да завие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове