Jump to content
Guest slus4o

Сивик - снегорина

Recommended Posts

Guest slus4o

Братлета, ей ся ходих да разчиста хондичката която едвам я открих щото приличаше на американски пиакап в тоя сняг та като я разчистих викам си трябва сега да я пробвам дали ще излезе от тая огромна партина понеже беше на паркинга точно на завоя и от всякаде беше окопирана от сняг, та влизам аз в колата паля и леко напред леко назад пак напред и с постоянна газ назад си я изкарах от воле после като слезнах направо не мога да повярвам толкова много сняг имаше че не е за вярване, аз лично съм възхитен яко от гумите (FULDA Kristal) които купих от persssi и макар и на 7 години са с 4 мм грайфер и си вършат идеално работата както виждате, хвала на такива колеги :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

купи си нови гуми и ще излизаш от веднъжцял уикенд почистваме изоставените полигони ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

купи си нови гуми и ще излизаш от веднъж

цял уикенд почистваме изоставените полигони ...

<{POST_SNAPBACK}>

Днеска за първи път излезнах с Телевизорчето на разходка из Пловдив и останах очарован от тази въшка :angry: Върви и не спира , един път не ме бутаха , а се в най-дебелите снегове се навирах и то с едни гуми Семперит от 5 години сигурно и 5 мм грайфер :xmas::) А 5-тата кагто ходих да я чиста и с барабар сняг до коляното ми от раз без да разчиствам около нея излезна и нямам грижи :fun: Утре си представям Шътъла кво ще прави из софииските улици :) пазете се :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Утре си представям Шътъла кво ще прави из софииските улици  пазете се

За съжаление Бойко така ги е измел че трудно ще намериш :) Magnum-е свиркай като ще ЧИСТИТЕ и аз да помагам :xmas: п.п. (FULDA Kristal) О, дааааа :angry: Редактирано от johnyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Даааа, днес помагахме на Бат Бойко... Беше позабравил тук таме да минат неговите хора и ние да ги отменим...Снегорин Белий ЗмейВТ 1677 АКПочти цялата групичка ;-))И аз да си похваля гумите - Gislaved Nord Frost 3! Манчев да не скромничи, ами да си каже и той мнението :) P.S> между другото, "най-големия" снегорин го тикахме най-много, така че ако ходите някъде да разривате с Магнум-а, ходете поне по 3-ма яки мъже, че му е зор на момчето... :angry::xmas:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Такааа, както обещах - днешната акция в снимки. Тъй като в галерията не мога да upload-вам под линукс (администрацоята Публикувано изображение до утре ще ги гледате от тук

Ето първо моя бял снегорин. Нямам нужда от фотошоп за да затрия номера :angry:

Ето и един зелен снегорин . Държеше да се изфука кой е, затова ето го и с изчистен номер (други белези на колата просто не си личат)

Цялата банда , почти де, мен все още ме сърбеше десния крак и го почесвах, докато останалите се наиграха....

Това не е Хонда, но е показателно откъде започнахме всичките.

В директорията със снимките има още, онова Рьони аз го въртях на клипчето, а за подробности как Митсушиби Колт бере шипки се обръщайте на ЛС :fun:

[EDIT]

Их, ама бърз маааааааа...

Аре ся да си платиш хостинга в Шуменско, да не ставаме на въргали...

P.S. Бах мааму тоя nordfrost, ТОВА е гумата :)

P.P.S. Пак 10x на 1net за помощта, за пореден път доказахме правилото, че щом нещо тропа значи още не си го загубил. (но когато започне да стърже значи почва да пада :) )

А да видим утре сутрин как ще е :xmas:

Я го затрийте тва горе, че нещо....

[/EDIT]

Редактирано от Ognyan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

P.S> между другото, "най-големия" снегорин го тикахме най-много, така че ако ходите някъде да разривате с Магнум-а, ходете поне по 3-ма яки мъже, че му е зор на момчето...  :angry:  :)

<{POST_SNAPBACK}>

да бе защото само той беше със включена задна чистачка през цялото време защото се охвърляше до спойлера - това са страничните ефекти, когато си позволяваш да не караш по утъпканите пътеки ...

а и кой беше с 4 зимни гуми? (уточнение - зимни гуми са гуми, произведени за зимата, и карани по-малко от 5 зими и незнайно колко лета) :xmas:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

купи си нови гуми и ще излизаш от веднъж

цял уикенд почистваме изоставените полигони ...

<{POST_SNAPBACK}>

Ми аз от първия път си излезнах :angry: просто грешно си ме разбрал :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

А бе хора вие не сте у ред, не вие ли страх че ще си спукате броните :angry: , то и аз съм правил такива дивотии ама не със сивика а с УАЗ-ка което е малко по високо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Аз съм с "Gislaved Euro Frost 3",днеска се катерих по едни кози пътеки из Драгалевци.Това е гумата наистина.Мойте са по скоро асвалтов вариант отколкото Офф-Рооуд,но съм доволен как работят.А и момента на Дизела си казва думата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Абе на тея филмчета са документирани само на магнума свестните изпълнения. Аз като се гледам ме хваща срам :angry:btw днес разбрах, че така се прави автомивка през зимата. Височината на почистването зависи от дълбочината на преспите :) А броните и без друго са заминали вече :xmas:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FGI

Нищо интересно не документирано на филмчетата. Ама така е като се заливах от смях докато CRX се разхождаше сам из преспите.:)А по въпроса с броните.- Ами правихме си нови ама от сняг :angry:

Редактирано от FGI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Нищо интересно не документирано на филмчетата. Ама така е като се заливах от смях докато CRX се разхождаше сам из преспите.:)

А по въпроса с броните.- Ами правихме си нови ама от сняг :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

FGI! :xmas:

Добре дошЕл! :):fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Честитутка! Одобрен (не вярвах :) ) :angry:Ае кво го нападнахте момчето, той си беше свършил работата на ДМС и вече уморен... :xmas:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FGI

Въх да не повярва човек, че съм одобрен. И никой не нападаме, просто още се кефя как колата си пое и ние след нея :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

еееее, ми то най-интересното го няма бе :angry:беше егати шоуто :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Момчета направо ви се чудя как ги шпоркате мене направо тръпки ме полазват от тия филмчета аз в понеделника я изкарвам мойта хондица и тръгвам си за работа и понеже минавам по локалното на "Цар Борис III" а там разбирасе не бе изчистено и като слушам отпред си рине бронята и леко леко и сега не я карам шубе ме е че ще я натруша тя и без туй е спукана :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Ми по-хубаво да я натрошиш на полигона, ако питаш мен. Питаш ли го оня пич със синьото 'биши дето бра шипки край нас с предния капак ако беше на цар Борис III как щеше да се чувства :beer:Абе ти с тоя цар Борис III де работиш и де живееш?Може на ЛС :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...