Guest tirex #1 Публикувано 18 Декември, 2005 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕНБъди жив и здрав,много щастие и късмет... и НАЗДРАВЕ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #2 Отговорено 18 Декември, 2005 Честит рожден ден приятелю.Пожелавам ти цялото щастие на земята да се стовари върху теб и семейството ти.Абе тая 7-а генерация нещо остаря.....пожелавам ти да намърдаш и една 8-а в гаража.Весело изкарване на един от най-истинските фенове в България Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #3 Отговорено 18 Декември, 2005 ооо,честито приятелю, много си далеч за да почерпиш, ама весело изкарване и много щастие :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #4 Отговорено 18 Декември, 2005 Много здраве и щастие пожелавам и аз!И се включвам в пожеланието за 8ца, много е добра!п.п. Който не е гледал последния fifth gear да си го свали от arenabg го има на торент. като ми остане време ще изрежа частта с представянето на сивика и ще го сложа някъде, в датата примерно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #5 Отговорено 18 Декември, 2005 Ч.Р.Д.бъди жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #6 Отговорено 18 Декември, 2005 Честито на Рожденника, пожелавам ти цяла година от късмет да не се отървеш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #7 Отговорено 18 Декември, 2005 честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest koki #8 Отговорено 18 Декември, 2005 Честито и от мен.Бъди все така отзивчив и верен на идеята HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #9 Отговорено 18 Декември, 2005 Айде - жив и здрав! ЧРД Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #10 Отговорено 18 Декември, 2005 Жив и здрав и от мен, на този див фен! Айде да не е 8-ца, ама като ще е 7-ца да е Type-R поне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #11 Отговорено 18 Декември, 2005 честит рожден ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #12 Отговорено 18 Декември, 2005 Ч.Р.Д ! Бъди все така Жив, Здрав и Жилав Хондаджия ! Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #13 Отговорено 19 Декември, 2005 Малко късно ама все пак 4естито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #14 Отговорено 19 Декември, 2005 Наздраве приятели Благодаря ви за пожеланията и искам да си изкажа огромното удоволствие да участвам в българската Хонда формация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #15 Отговорено 22 Декември, 2005 Честито и от мен, здраве и щастие на цялото семейство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове