Jump to content
Guest honda5500

крушки

Recommended Posts

Guest honda5500

Някой може ли да ми каже,какви са крушките на фаровете за Акорд 90-93. ( ФАБРИЧНО ) !!! Щото в момента съм с Н4 на късите и Н1 на дългите,обаче на Н4-ките няма трета жица :D и не виждам да е имало.....Сайта на "Osram" и "Sylvania" казва,че са 9006-къси и 9005-дълги,обаче не съм сигурен,да не е нещо само за Щатите,защото от колите които имаше да избираш,имаше доста американски. Та питам някой знае ли дали модел-9006 имат цокъл като на Н4,и 9005 като на Н1 :D;);) P.S. Ще си поръчвам Xenon-и и за това ми е малко спешно !!!;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

И аз търсих по сайтовете какви са стандартните крушки на CRX-а, и за американския модел и на мен ми излязоха 9006 за къси и 9005 за дълги, което на европейски означава Н4/Н1Но защо нямаш 3та жичка за Н4ката не знам - на дълги само Н1цата ли свети?Но щом Н4 влиза там, няма друг сокъл който може да влезе, така че (почти) сигурно си със Н4п.п. върви на осрам каталога и виж 9006 как изглеждат - пак са двукомпонентни като Н4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda5500

И аз търсих по сайтовете какви са стандартните крушки на CRX-а, и за американския модел и на мен ми излязоха 9006 за къси и 9005 за дълги, което на европейски означава Н4/Н1

Но защо нямаш 3та жичка за Н4ката не знам - на дълги само Н1цата ли свети?

Но щом Н4 влиза там, няма друг сокъл който може да влезе, така че (почти) сигурно си със Н4

п.п. върви на осрам каталога и виж 9006 как изглеждат - пак са двукомпонентни като Н4

<{POST_SNAPBACK}>

Мерси колега ! Не мога да си обясня тогава защо нямам 3та жица на Н4ките !?!?!

Като включа на дълги,просто светват Н1ците а Н4ките си остава на къси...!!!

Ще трябва да отида до някой магазин и да направя едно сравнение май :D

Ако някой има възможност да провери на някой друг Акорд ( 90-93 ) как стоят нещата ще е добре !

п.п. 9006 не са къси и дълги.Проверих в каталога на "Осрам"

http://catalog.myosram.com

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

п.п. 9006 не са къси и дълги.Проверих в каталога на "Осрам"

http://catalog.myosram.com

<{POST_SNAPBACK}>

прав си. а и щом като включиш на дълги и Н4ките остават на къси, значи така и трябва да е ... освен ако някой да е вързал жичката на дългите за късите ама ме съмнява ... вярно някой с акорд трябва да се включи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

а и щом като включиш на дълги и Н4ките остават на къси, значи така и трябва да е

Точно така трябва да е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda5500

а и щом като включиш на дълги и Н4ките остават на къси, значи така и трябва да е

Точно така трябва да е

<{POST_SNAPBACK}>

Тогава утре, ( като си сложа зимните гуми ),ще обиколя някой друг авто магазин,да видя за какво точно става въпрос...или мога да отида до "Бултрако",(поне ми е близо) и ще пиша после какво съм разбрал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

И на моя акорд е така явно така са си го измислили жълтурите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found