Jump to content
Guest Tino

Да му е честита..

Recommended Posts

Guest Tino

Да му е честита новата предобивка на шибъняка , който си е поръчал капачки за железните му миризливи джанти на хондата или ги е свалил най долно от моята кола ;) Да му пикаят кучета на гумите :D Колеги съжелявам , ама не че ме боли много за тези капачки ( имам си още 4 които няма да сложа 100% ) , ама ми стана супер кофти днеска като си видях колата без 4-те капачки ;) Знам че темата е банална , ама ще ме разберете :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

И аз да се включа в честитката.....да му е честита емблемата на ония мангал дат ми я сви и капачките на джантите на другия мизерник който ми ги е свалил от джантите(и на летите и на обикновените ми ги взеха :D )А колата е на паркинг или пред сервиза,тва значи......че сами ги свили доката съм бил в някой магазин(5мин).Ебахти сръчните :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

а бе нагли са копелетата преди време ми бяха влизали в двора и се опитаха да гепят музиката ама не са успели и само я прецакаха :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Е, и моята едничка останала емблема замина ... :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest valio1976

А на мен пичове, освен задната емблема преди 2 месеца, преди 2 дена ми свиха и задната чистачка :) .......... Тоя тапанар направо ще го вкарам в граферите , а каквото остане ще го влача по околовръсното :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

И аз съм от клуба на безчистачковите, само че моята чисто и просто някой я строши, ей така за удоволствие явно. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

И аз съм от клуба на безчистачковите, само че моята чисто и просто някой я строши, ей така за удоволствие явно.  :)

<{POST_SNAPBACK}>

мдаа на мен пък ми одраскаха първо калника сега и предния капак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

ПО ТЕМАТА С ОТКРАДНАТИТЕ КАПАЧКИ НА ВЕНТИЛИТЕ КОЛЕГИ АЗ САМ ГОЛИАМ ИНАТ ЩОТО ВЕЧЕ СЛАГАМ ТРЕТИ ПЪТ И ПАК СА МИ ГИ ОТКРАДНАЛИ,НО ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА КУПУВАМ ДОКАТО ГИ ВИДЯ ПРЕЗ ТЕРАСАТА И СЕ НАДЯВАМ ОТ ЕДИН ПЪЛНИТЕЛ НА МАКАРОВ ПОНЕ С ЕДИН ДА ОЦЕЛЯ НЕГОДНИКА,ПРЕЖИВЯХ И КРАЖБА НА КОЛА ,ОТКУПИ Т.Н И ВЕЧЕ НАИСТИНА МИ ПИСНА ОТ ПРОСТОТИИ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Хаиде и аз да се упла4а , сутринта си погледнах колата и изненада някои скапан рога4 ми е с4упил дясното огледало не е открадното за мое щастие ама виси на кабелите на ел машинката , то4но огледалото от към бордюра не от към пътя та да си помисля 4е някои го е зака4ил слу4аино пък и на една комшииска вектра огледалото беше на земятя и 4овека се 4удеше за какво става на въпрос , 4естно ви казвам 4е око имам късмет да го барна някои тъкъв келеш жив ще го одера аман от разни тарикати които като пиинат една бира и си мислят 4е като с4упят огледало или нешто друго по някоя 4ужда кола ве4е са ебати мъжкарите :beer::fun::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

И аз съм от клуба на безчистачковите, само че моята чисто и просто някой я строши, ей така за удоволствие явно.  :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

мдаа на мен пък ми одраскаха първо калника сега и предния капак

<{POST_SNAPBACK}>

Колата я имам от два месеца и вече на две места е удряна/ожулена докато е била паркирана. Антишофьори има по целия свят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...