Jump to content
Guest PZtuning

KOLEGI,HELP !

Recommended Posts

Guest PZtuning

колеги,дайте инфо за цена на каретата за црх-а ми?а,а между другото тарся си и един много интересен двигател-1.6,16,SOHC,D16A6,-някакви идеи кой може да ми намери?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Външни карета, нови са около 120-130 парчето.незнам какво му е странното на Д16А6 :) Д16З2 е същияЗа съжаление незнам някой да предлага...п.с. А защо си се ориентирал към този двигател? само финансите ли те спрат да търсиш нещо двувалово? И колко коня гониш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Има няколко Шатъла след 89г. на части из София,те са с D16A6.Аз знам за 4 бр. на части на различни места.Има и Сивици с тоя двигател,сигурно и от тях има на части някаде.А за каретата по добре ги търси със мостра някое от твоите, защтото твоя CRX е доста странен като двигател и скорости и нищо чудно каретата му да са специфични.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PZtuning

благодаря колеги,идеи приемам всякакви.аз не сам се женил за тая идея,ако ми изпадне някоя люта двувалка на сностна цена-ок,а относно конете-както се казва: колкото повече-толкова повече... ;):D;) аз за това не бързам с каретата.а къде да ги погледна тези четири хондета?Благодарен сам за инфото... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

а ти с какъв двигател си ?защото аз съм с д16а6 ама сега ще слагам VTEC ова глава и дали мойта старата няма да стане на твоя мотор?> :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PZtuning

ама този който видях ОПРЕДЕЛЕНО беше V-TEC.... и беше хакнат на едно хонде-телевизор у немско.... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Е тогава за какво си търсиш Д16А6???????????????Купи си VTEC направо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PZtuning

едновал-защото е същия като моя,но е V-TEC,а ако ми изпадне DOHC V-TEC на разумна цена-ок,добре дошло

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Оклоло 19-20ч.вечер съм на гумаджийницата ,като се засечем ще ти обяснявам каде да ги погледнеш Шатълите.Ако си там и ме няма кажи на Тишо да ми званне и ще се появя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

едновал-защото е същия като моя,но е V-TEC,а ако ми изпадне DOHC V-TEC на разумна цена-ок,добре дошло

<{POST_SNAPBACK}>

абе човек ти май изобщо не си наясно какво искаш да правиш ;)

като е като твоя си сложи глава от едновалов втек и готово :D

за другия ще се узориш

ще ти трябват скорости ,шенкели носачи ..... абе 100 неща не си мисли ,че то тая работа е проста . :D

за това аз в моя случай реших да си сменя само главата и да си сложа глава от д16з9 сиреч едновалов втек

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

<{POST_SNAPBACK}>

Колко разумна да е цената... 5500 лв и ти давам 98-а VTI Dohc Vtec цяла кола/ударена отзад :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Защо карето да е 120-130? Аз питах в един магазин и ми казаха 65. Аз знам, че сигурно са турски или нещо такова, но за оригинални изобщо не говорм. Пък и аз предпочитам честно казано да си взема втора ръка читаво. Поне ще е сигурно, че е оригинално

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...