Jump to content
Guest poli

За или против ДЕСНИЯ волан сте?

За или против ДЕСНИЯ волан сте?  

32 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Guest poli

Смятам че ще е интересно за всички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Има ли вероятност да си объркал една такава лека и почти маловажна подробност като: ляво и ДЯСНО?!?! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Като изяснихме, че вероятно става дума за "другото ляво" - десен волан. Отговорите - ДА или НЕ какво трябва да значат? Да - За съм, Да - Против съм, Не - не съм За или Не - не съм Против?! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poli

Ами личиси яе съм зле.Нека модераторите го оправят че вече станах за резил.Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z
:blink::D:D:P:P:D Пичове, оправихте ми настроението за днес :blink: Редактирано от Honda-Z

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

това беше забавно.... е не съм се смял толковав 5 изречения не съм се чувствал толкова объркан ???в крайна сметка КВО ЩО??? :D:D:blink::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ми по тоя повот и аз се сбърках - кое е ляво - кое е дясно :blink: и / резил/ не знам как съм гласувал :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu
:blink: е то е и въпрос и на гледна точка - от купето е ляв ама от предния капак е десен :blink: що бе кво му е лошото на десния волан? дясната ръка държи волана, лявата - лоста - даже е по-практично - "по-силната ръка" е управляваща

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Айде,бе кво толкова объркало се момчето.. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

аз съм твърдо против всичко ляво, леви волани, леви лостове и най-мразя леви педали (ДОЛНИ леви педали) и като се кача в колата първата ми работа ако е с ляв волан е да го изхвърля през прозореца. и долния ляв педал изхвърлям и чак тогава паля! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

аз съм твърдо против всичко ляво, леви волани, леви лостове и най-мразя леви педали (ДОЛНИ леви педали) и като се кача в колата първата ми работа ако е с ляв волан е да го изхвърля през прозореца. и долния ляв педал изхвърлям и чак тогава паля!

:)

<{POST_SNAPBACK}>

Ами ако е от ляво дупката за ключа :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grizli

То е много ясно, че в държавите в които по закон волана е от дясно хората ще предпочитат този вариант, а в другите държави ще предпочетът левия. Нали не очакваш някой да ти каже, че обича да кара на терсене.

В анкетата можеше да се включи и трети въпрос за средно разположен волан. Лично аз го предпочитам, но за съжаление при серийните автомобили не се използва (с малки изключения).

Ето това е една радост за окото със среден волан(не пръст :) )Публикувано изображение

Редактирано от grizli

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

извинявам се за оф топика ама тва каде си го постнал е пълна боза...нищо лично.....е за тва си говорим....Публикувано изображение...

иначе за мене няма значение от коя страна е волана....важното да върви колата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

Ами личиси яе съм зле.

<{POST_SNAPBACK}>

наистина ;):):D

един съвет - регистрирай се пак с друг ник и все едно нищо не е станало ;)

не че е станало кой знае кво де, освен че и аз се посмях

:D;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grizli

извинявам се за оф топика ама тва каде си го постнал е пълна боза...нищо лично.....е за тва си говорим....Публикувано изображение...

иначе за мене няма значение от коя страна е волана....важното да върви колата :)

<{POST_SNAPBACK}>

Не, че твойто дето си го постнал не е боза (нищо лично), ама я ме светни как определяш кой пост е боза и кой не?

В класификацийте ти има ли и други безалкохолни напитки?

Иначе наистина е най-важното колата да върви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

нямах предвид това което си написал.....а болида...няма значение...извинявам са ако съм те засегнал :D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

аз съм твърдо против всичко ляво, леви волани, леви лостове и най-мразя леви педали (ДОЛНИ леви педали) и като се кача в колата първата ми работа ако е с ляв волан е да го изхвърля през прозореца. и долния ляв педал изхвърлям и чак тогава паля!

:)

<{POST_SNAPBACK}>

аз пук харесвам педалите и за това си купих нови :D)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Дам...тоя път малко сте се оплескали с изложението на въпроса.......да,не,против,за...ляв или десен ??? те сички предполагам сме с ляв волан...питайте за десен...ляв всеки ще е ЗА :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov

Смятам че ще е интересно за всички

<{POST_SNAPBACK}>

Правилно беше писал, че трябва да се пробва. Аз не съм го пробвал - така че не знам :)

Като оня дето го питали -

- Можеш ли да свириш на пиано?

- Може и да мога ама не опитвал!

:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Абе май успях да я оправя.... ма и отговорите промених, че пак беше дивотия :) айде дано не съм ти обърнал пак това дето си мислил :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

ако ще е със среден, аз съм фен на друго ... кое ли? цъкни на ника ми!че има и за пътниците място, щото къф е кеф да пърпориш бързо като няма мацка до теб да се кефи - още по-добре 2 от 2те ти страни - на където и да се обърнеш - мацка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...