Jump to content
Guest blind

мобиле.бг

Recommended Posts

Guest poliqka

ама това не е кола а ЗМЕЙ само за да излезеш от гаража 10 лв бенз а до 3та вече 50лв но пък караш право нагоре!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest var

Колега прощавай, че ти разводнявам темата, интересува ме живо въпроса колко реално харчи прелюд 4 генерация dohc vtec 2.2 l 185 кс на градско, през зимата без да се юрка кой знае колко. Ако някой има такава моля да сподели опита си... защото съм :):D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

ама това не е кола а ЗМЕЙ само за да излезеш от гаража 10 лв бенз а до 3та вече 50лв но пък караш право нагоре!

<{POST_SNAPBACK}>

не го плаши човека, не е чак такъв змей - 12-15/100 градско, 8-9-10/100 извънградско

това е хонда да не е някой бюик

освен ако не са объркали нещо сериозно по настройката (например да са откачили обратния бензин)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest var

хммз... по спецификация и дават среден разход 8.8 литра /100 км :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

хммз... по спецификация и дават среден разход 8.8 литра /100 км :)

<{POST_SNAPBACK}>

8,6 извънградско, 11 градско

По каталог идва към 2 литра / 100 над моята, така че тези цифри дето съм ти ги дал сигурно докарват реален разход

все пак каталожния разход е доста изкуствено измерен, никой не кара така ... пък знам ли, ако карам супер внимателно и леко, може да го докарам фабричния разход - ама за това ли съм си я купил тази кола, за това ли ще си вземеш VTEC, за да пестиш гориво ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Ако не се лъжа, въпросната кола преди беше с едни дракони по вратите и цялостната визия беше много яка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Ако не се лъжа, въпросната кола преди беше с едни дракони по вратите и цялостната визия беше много яка :D

<{POST_SNAPBACK}>

С едни сребристи на цвят дракони - нали така ? :)

Въпросната кола от обявата някога беше във Враца (личи си и от обявата че е с врачанска регистрация), докараха в БГ през лятото на 2001-а или 2002-а (вече непомня с точност) и някогашния и собственик го познавам бегло. След това попадна във Варна и получи своите "подобрения" като антикрила, други джанти и както казва емко - преди време беше с едни рисунки на дракони отстрани (виждал съм я по снимки как изглеждаше).

Като пристигна в БГ (т.е. докато беше във враца близо половин година) беше много лъскава и добра кола, без удари (оглеждал съм я отблизо) - абе кукла ! След това, след като е пристигнала във Варна - оттам вече незнам какво е ставало с нея (освен няколкото разлики в дизайна които споменах по-горе).

Интересното е че тази кола с тази си снимка се продава в мобиле-то от повече от година и половина, с тази разлика че само намалят от цената (преди година и половина беше 13000 примерно...), а сега е 7500, което е кажи-речи дори малко над реалната цена на тази кола при положение че НЯМА клима. И все пак за година и половина от 13000 на 7500... ти си прави сметка какво значи това - аз нищо не казвам ! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...