Guest blind #1 Публикувано 15 Декември, 2005 http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&l...7044&f1=detailsЗдравейте,някой знае ли тази кола?Ще съм благодарен ако я знае да каже няколко думи....Благодаря предварително.поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest poliqka #2 Отговорено 15 Декември, 2005 ама това не е кола а ЗМЕЙ само за да излезеш от гаража 10 лв бенз а до 3та вече 50лв но пък караш право нагоре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest var #3 Отговорено 15 Декември, 2005 Колега прощавай, че ти разводнявам темата, интересува ме живо въпроса колко реално харчи прелюд 4 генерация dohc vtec 2.2 l 185 кс на градско, през зимата без да се юрка кой знае колко. Ако някой има такава моля да сподели опита си... защото съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #4 Отговорено 15 Декември, 2005 ама това не е кола а ЗМЕЙ само за да излезеш от гаража 10 лв бенз а до 3та вече 50лв но пък караш право нагоре! <{POST_SNAPBACK}> не го плаши човека, не е чак такъв змей - 12-15/100 градско, 8-9-10/100 извънградско това е хонда да не е някой бюик освен ако не са объркали нещо сериозно по настройката (например да са откачили обратния бензин) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest var #5 Отговорено 15 Декември, 2005 хммз... по спецификация и дават среден разход 8.8 литра /100 км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #6 Отговорено 15 Декември, 2005 хммз... по спецификация и дават среден разход 8.8 литра /100 км <{POST_SNAPBACK}> 8,6 извънградско, 11 градско По каталог идва към 2 литра / 100 над моята, така че тези цифри дето съм ти ги дал сигурно докарват реален разход все пак каталожния разход е доста изкуствено измерен, никой не кара така ... пък знам ли, ако карам супер внимателно и леко, може да го докарам фабричния разход - ама за това ли съм си я купил тази кола, за това ли ще си вземеш VTEC, за да пестиш гориво ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #7 Отговорено 15 Декември, 2005 Ако не се лъжа, въпросната кола преди беше с едни дракони по вратите и цялостната визия беше много яка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #8 Отговорено 15 Декември, 2005 Ако не се лъжа, въпросната кола преди беше с едни дракони по вратите и цялостната визия беше много яка <{POST_SNAPBACK}> С едни сребристи на цвят дракони - нали така ? Въпросната кола от обявата някога беше във Враца (личи си и от обявата че е с врачанска регистрация), докараха в БГ през лятото на 2001-а или 2002-а (вече непомня с точност) и някогашния и собственик го познавам бегло. След това попадна във Варна и получи своите "подобрения" като антикрила, други джанти и както казва емко - преди време беше с едни рисунки на дракони отстрани (виждал съм я по снимки как изглеждаше). Като пристигна в БГ (т.е. докато беше във враца близо половин година) беше много лъскава и добра кола, без удари (оглеждал съм я отблизо) - абе кукла ! След това, след като е пристигнала във Варна - оттам вече незнам какво е ставало с нея (освен няколкото разлики в дизайна които споменах по-горе). Интересното е че тази кола с тази си снимка се продава в мобиле-то от повече от година и половина, с тази разлика че само намалят от цената (преди година и половина беше 13000 примерно...), а сега е 7500, което е кажи-речи дори малко над реалната цена на тази кола при положение че НЯМА клима. И все пак за година и половина от 13000 на 7500... ти си прави сметка какво значи това - аз нищо не казвам ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове