lord_of_the_road 3 #1 Публикувано 24 Октомври, 2009 Попадна ми тази книжка. Не знам дали би представлявала интерес за някой. Ако някой се интересува да пише на мейл luckylubo@abv.bg или да ме намери в скайп (има го в профила ми) да му я пусна. Файлът е адобе формат, 16 МВ, а иначе са 132 страници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #2 Отговорено 24 Октомври, 2009 (Редактирано) След бърз поглед мога да кажа че това може да бъде доста полезно на много хора от форума така като гледам има за почти всички серии мотори ! Редактирано 24 Октомври, 2009 от Crx™ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #3 Отговорено 24 Октомври, 2009 Моля качете я някъде и дайте линк ако не ви бърка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #4 Отговорено 24 Октомври, 2009 (Редактирано) http://www.mininova.org/tor/2986167ПС. Малко са сийдърите обаче. Редактирано 24 Октомври, 2009 от lord_of_the_road Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #5 Отговорено 24 Октомври, 2009 Линк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #6 Отговорено 25 Октомври, 2009 Страхотно, благодаря на колегата, имаше една друга тема дето уж щяха да се поръчат, сканират дори да си поделим разходите ама после стана само за нас щото другите не са ми на кеф. Браво колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове