Guest var #1 Публикувано 14 Декември, 2005 Здравейте, моля да ми съдействате... къде мога да намеря по-изчерпателна информация за прелюд 4та генерация? Питах бате гугъл и той ми изплю 100млн сайта, в доста от които не намерих нищо полезно, а именно разход на гориво, брой места - на едно място видях, че са 2бр, но ми се струва, че има и задна седалка макар и тясна, видове двигатели /вероятно и разхода ще се различава/ и други интересни подробности. За момента това е моята кола "мечта" и се надявам някой ден да се сдобия с такава... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dechko #2 Отговорено 14 Декември, 2005 http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/honda/prelude/abto.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest var #3 Отговорено 14 Декември, 2005 мерси! местата са 2+2 както виждамтова е колата харесва ми 2.2 VTEC, но сигурно е не по-малко от 10 хиляди? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest var #4 Отговорено 14 Декември, 2005 (Редактирано) oops Редактирано 14 Декември, 2005 от var Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #5 Отговорено 15 Декември, 2005 харесва ми 2.2 VTEC, но сигурно е не по-малко от 10 хиляди? <{POST_SNAPBACK}> Да, отива към 15-16 даже , но бих ги "жертвал" ако ги имах. Определено! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest var #6 Отговорено 16 Декември, 2005 Абе аз съм се хванал да събирам сега... вярно е, че ще отнеме време, но мисля че ще мога да събера достатъчно... Малко ме притеснява обаче разхода... в една друга тема Магнум ми писа ~ 12-15 литра... да не вземе на края да стане да я купя и да си седи пред блока или да плащам по 260-300 лв за бензин на месец... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #7 Отговорено 18 Декември, 2005 колега ти ако не можеш да отделяш по 300лв на месец за кола, за какво ти е? купи си някоя трошка на доизживяване, на газ, и карай със спестените париаз моята да не я карам цял месец си хапва по 2 резервоара ей така само от седене пред блока Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #8 Отговорено 19 Декември, 2005 колега ти ако не можеш да отделяш по 300лв на месец за кола, за какво ти е? купи си някоя трошка на доизживяване, на газ, и карай със спестените пари аз моята да не я карам цял месец си хапва по 2 резервоара ей така само от седене пред блока <{POST_SNAPBACK}> аааахахахахаха мане аз ако бях на твое място ако го барна тоз дет ми кара колата като си я оставя пред блока ще го скъсам от бой баси и наглите хора тет са се навъдили да си оставя аз колата и да ми изхар4ат 100 тина литра бензин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cheaty #9 Отговорено 20 Декември, 2005 Здравей!Радвам се, че има и други хора с моите вкусове От около половин година карам Прелюд 4то поколение и мога накратко да ти разкажа впечатленията ми. Само да поясня, че колата е с двигател 2.0 (133 кс.) и двигателя е на около 120 000 км, а купето на 64 000 км.- разход - карам я на газ, на градско без климатик гълта по около 10-11 литра, с климатик стига и до 11. На извънградско - без климатик и с нормално каране (90-110) разхода пада под 9 литра. Ако цъкнеш климатика пак идва около 10.- места - по талон си е 3+1, но честно казано задните седалки не са удобни, особено за едри/високи хора. Но колата е достатъчна да натовариш три девойки Иначе ако искаш да ходиш с половината рода на море с нея... забрави Въпреки, че багажника е голям... Удобството отпред си е на ниво: предишните ми коли бяха Civic 4то поколение, Прелюда е класи над тях.. Отляво има една степенка на която можеш много удобно да си подпреш крака, седалките са много по-комфортни. Освен това духалките /е не ми се смейте, сещате се за кое става дума/ са на по-готино място и можеш да си ги нагласяваш както си искаш..С две думи - супер кола си е!Дано да съм ти бил поне малко полезенПоздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest var #10 Отговорено 20 Декември, 2005 cheaty моите благодарности за поста, който написа.Още от началото търсех нещо подобно - впечатления на някой собственик... Колата е голяма мания... за сега събирам пачки и си трая... малко ме стресира разхода на бензин /както магнума каза по 15/100/ и се замислих дали да е Prelude или CRX, но когато съм готов със сумата, ще решавам... до тогава Prelude-а повече ми харесва, но ако случайно съумея да се удържа от покупки докато се намерят пари и самата кола VTEC... газта няма да е решение - поне до колкото четох VTEC и газта много не се понасят ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cheaty #11 Отговорено 20 Декември, 2005 Бензин 15/100 е твърде песимистично, освен ако нямаш дупка в резеровара Иначе се радвам на ентусиазма ти, дано да устискаш за Prelude VTEC - аз не успях, а е може би най-маниашката кола след NSX.Причините:- в България предлагането е мнооооого ограничено - съмнявам се че общо Prelude 4th gen VTEC в България са повече от 20, като аз търсех се продаваха само 2 и то на цена над 15 000 лв, което ми беше над възможностите. Разбирам ги хората, то защо да я сменяш такава кола...- за да си вкараш отвън ще ти излезе още по-скъпо, пък и в Швейцария също не ги подаряват....Пожелавам ти да си сбъднеш мечтата по-скоро! Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest var #12 Отговорено 21 Декември, 2005 Гледам, че и ти си фен като мен Мерси за добрите пожелания Ако действително цената е такава... вероятно няма да е и по моя джоб в смисъл времето за събиране на финанси се увеличава много ... Какво мислите за закупуване на двигател от ebay.com и доставка с кораб... като гледам вървят по около 1500-2000 $. Двигателя тежи бая и сигурно пътните разходи ще са доста а и кораба движи към 3 месеца май. След това не знам какви мита и такси трябва да се плащат при вкарването в БГ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове