Lakomnik 1 #1 Публикувано 22 Октомври, 2009 Интересува ме някой знае ли колко е дълъг болта горния не за минуса а този който стяга горната част на капака в който се намира термостата мисля ,че от там се обезвъздушава д15 з6 двигателя ако има значение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #2 Отговорено 22 Октомври, 2009 колега аз вчера сменях термостат и е някаде кам 2 см далаг този болт за които питаш но за обезвъдушаване ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #3 Отговорено 22 Октомври, 2009 Някаде към не е много точно повече от 2 е но колко точно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #4 Отговорено 22 Октомври, 2009 трябваше да пишеш предния ден и щтях да го измеря .. тцтцтц П.С. а защо ме развиеш твоя за да провериш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #5 Отговорено 22 Октомври, 2009 Щото го скъсах и неможах да намеря къде го хвърлих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове