Jump to content
Nikolai

Въпрос за Прелюд 2-ра генерация!

Recommended Posts

Откакто смених делкото защото правеше едни много лоши проблеми, ми се яви друг проблем, който направо ме подлудява и ще пукна вече. Сутрин като я запаля и докато е студена неще хич да върви, неможе да се изфорсира, трудно достига до 3000 оборота дори на максимално настъпен педал на газта. Като загрее се пооправя но като цяло пак не е това вървене което правеше преди да здаде багажа оригиналото делко. За информация сложихме едно делко от Хонда акорд, което имаше същото захващане към коляновия вал и същото захващане към двигателя на колата. Сменени са свещи, палец, на елкона като я центроваха и направиха ъгъла на запалва 13 градуса (защото карам на газ иначе трябва да е 11 ако не се лъжа). Смених вакум регулатора на тоа делко като сложих от старото защото се чуваше как издиша в делкото, получих кратко подобрение, но след 2 дена пак сасхтото. Моля някой да даде съвет какво да се прави щото съм в безизходица вече от няколко месеца и съм на прага да напрая нещо необмислено с моята "красавица".Благодаря предварително на хората, които ще се изкажат в тази тема!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...