Jump to content
Guest H1pNoTiC

Помощ... защитете ме...

Recommended Posts

Guest H1pNoTiC

Здравейте в нашият форум се заформи ебахти спора. Спора е на тема Honda vs. Volkswagen и май аз съм единственият Honda-джия там, освен Founder-а той е радикален Ходнар :lol: Кажете аджеба, как да ги оборя тия кухи лейки. Ония ми цитират някви сайтове, някви изказвания абе чудо...

Редактирано от H1pNoTiC

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

да да, че да дойдат те тук! не мерси, да си стоят там и да се надъхват колко са им добри голфоветелошото е колко много хора почнаха да се открехват, и добра хонда не остана на пазара - ето търся за приятел и всички хубави хонди ошушкани, хем има 1000 предложения

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

лошото е колко много хора почнаха да се открехват, и добра хонда не остана на пазара - ето търся за приятел и всички хубави хонди ошушкани, хем има 1000 предложения

<{POST_SNAPBACK}>

Damn right! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

да да, че да дойдат те тук! не мерси, да си стоят там и да се надъхват колко са им добри голфовете

лошото е колко много хора почнаха да се открехват, и добра хонда не остана на пазара - ето търся за приятел и всички хубави хонди ошушкани, хем има 1000 предложения

<{POST_SNAPBACK}>

Иво не се чуди а елате да видите Тойотата ми и няма да съжелява приятеля ти никога :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

да да, че да дойдат те тук! не мерси, да си стоят там и да се надъхват колко са им добри голфовете

:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

А ве някой виждали е тука в БГ такава тойота GT старичка '86 год. като на Ъндърграунд 2 , и да ли ги има?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

А ве някой виждали е тука в БГ такава тойота GT старичка '86 год. като на Ъндърграунд 2 , и да ли ги има?

<{POST_SNAPBACK}>

Точно тази TOYOTA ми е мнооооо голяма слабост,CRX-a само за такава бих го сменил.Това е Corolla AE86,а двигателя е 4A-GE 1600cc с 125кс.Такава Corolla в България има не една.Тук във Варна има доста запазена такава която се поддържа от собственика си в перфектно състояние :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

.........Кажете аджеба, как да ги оборя тия кухи лейки..........

<{POST_SNAPBACK}>

Във въпроса ти се крие отговора. Защот трябва да се занимаваш с тях, като са кухи лейки? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

hachi-roku или 86 на японски, култова кола за дрифт - който не е гледал Initial D да го потърси из free сървъритена мен лично не ме кефи окачването и, макферсъни отпред, цял мост-греда отзад с напречна щанга-панардно пък е много лека, със задно окачване, и моторите не са зле, носят на турбо (пък и на обороти) във формула атлантик карат със 4A-GE 240 коня при 11,000 оборота, атмосферки без турбовъпреки че блока и той не ме кефи, железен блок с алуминева глава, дългоходов с кофти отношение дължина на биелата/ходкоето доказва твърдението, че не всичко, което е добро на теория, е добро на практика, и обратното

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

което доказва твърдението, че не всичко, което е добро на теория, е добро на практика, и обратното

<{POST_SNAPBACK}>

съгласен съм -разликата е в качеството на изпълнение :blink: -тука /в БГ / сме мноо зле тъкмо откъм тва :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...