ogich 0 #1 Публикувано 21 Октомври, 2009 здравейте колеги, карам хонда сивик 1.4 IS 90 коня, година на производство 97ма с тия по големите фарове отпред. Може ли някой да ми даде някаква информация а ако кара същия модел ще е още по добре, за следното: Каква марка добро масло да си купя, и 10w40 достатъчно ли е за през зимата. също така кви пари е в София и от къде да го купя. На капачката на масената тубичка под капака пише doc3 i doc4 ако има значение. Другото някакъв сервиз в София където майсторите са си майстори и няма да ми прецакат колата ? и също така някакви ориентировачни цени за ангр.ремък, ролка бензинов филтър, маслен филтър да ме ориентирате. Говорих с MS_auto и сега чакам отговор от тях , но все пак малко повече информация няма да ми навреди. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 21 Октомври, 2009 (Редактирано) ползвай търсачката има 1099787843 теми относно това. и това дето си го гледал е DOT, a не DOC. това ти е казанчето на спирачната течност. а не "маслена тубичка" . п.п. разлика м/у по старите модели сивик няма - като цени и обслужване. Редактирано 21 Октомври, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogich 0 #3 Отговорено 21 Октомври, 2009 ползвай търсачката има 1099787843 теми относно това. и това дето си го гледал е DOT, a не DOC. това ти е казанчето на спирачната течност. а не "маслена тубичка" . много съм скаран с колите хаха ок ще потърся пак , аз търсих за сивик 97ма но не намерих пак ще видя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #4 Отговорено 21 Октомври, 2009 Dot 3 или 4 е за спирачната течност аз съм с Кастрол магнетик 10W40 и съм много доволен.За цени е трудно да се говори но частите са евтини макар че навън са още по . Ангренажен/ континентал/ оптяжна и три пистови ремъка/ гейтс /-130 лева , маслен филтър /вик /-7 лева, въздушен / микайо/ 10 лева, горивен / микайо/-15 лева. Маслото е около 82 лева за 4 литра аз за същата цена вземам от Германия 5 литра . Ако си от София обърни се към Омбре , Хондата е като хубавата жена , не е хубаво всеки да я пипа ще я превърне в ...........ако добре ме разбираш Ако имаш някави други въпроси моля на личен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове