Guest didone #1 Публикувано 14 Декември, 2005 колеги да питам как се става член на клубада ми обясните условия и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #2 Отговорено 14 Декември, 2005 Всеки нов кандидат прави софра на упратителния съвет,където се разглежда кандидатурата му.Има и тест с въпроси за Марката.Накрая 6та тестват как кара6 колата на полигон.Мен ве4е 2 пъти ме връ6тат Желая ти успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #3 Отговорено 14 Декември, 2005 бая грубо го нареди човека ....забрави да му кажеш че преди да го пусне съвета трябва да му врътнат хондичката...да видат за кво стаа въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #4 Отговорено 14 Декември, 2005 Всеки нов кандидат прави софра на упратителния съвет,където се разглежда кандидатурата му. Има и тест с въпроси за Марката. Накрая 6та тестват как кара6 колата на полигон. Мен ве4е 2 пъти ме връ6тат Желая ти успех <{POST_SNAPBACK}> Щом е за софра , може ли да ме включите и мен в управителния съвет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #5 Отговорено 14 Декември, 2005 бая грубо го нареди човека ....забрави да му кажеш че преди да го пусне съвета трябва да му врътнат хондичката...да видат за кво стаа въпрос <{POST_SNAPBACK}> 6то да съм го наредил бе А да за пробите на хонди4ките отговаря Боги...ама тва става само по националните сре6ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #6 Отговорено 14 Декември, 2005 Забравихте и тайната мисия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #7 Отговорено 14 Декември, 2005 Ще уплашите новия ни колега аз ще му кажа само добре дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #8 Отговорено 14 Декември, 2005 1. Купуваш си Хонда2. Регистрираш се на сайта3. Казваш: Здрасти на сички... ей такива неща...Добре дошъл ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #9 Отговорено 14 Декември, 2005 и от мен добре дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #10 Отговорено 14 Декември, 2005 1. Купуваш си Хонда 2. Регистрираш се на сайта 3. Казваш: Здрасти на сички... ей такива неща... Добре дошъл ! <{POST_SNAPBACK}> Така като гледам: 1. Купил си е. 2. Регистрирал се е. 3. Кажи "Здрасти на сички..." сега ...и си добре дошъл! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #11 Отговорено 14 Декември, 2005 (Редактирано) 6то да съм го наредил бе just kiddin man(в превод маитап ) аиде и от мене официално добре дошъл : Редактирано 14 Декември, 2005 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #12 Отговорено 14 Декември, 2005 (Редактирано) колеги да питам как се става член на клуба да ми обясните условия и т.н. <{POST_SNAPBACK}> Всеки нов кандидат прави софра на упратителния съвет,където се разглежда кандидатурата му. Има и тест с въпроси за Марката. Накрая 6та тестват как кара6 колата на полигон. Мен ве4е 2 пъти ме връ6тат Желая ти успех <{POST_SNAPBACK}> Щях да съм по краен от Драго ама управителите пак ще ми спрат постовете. Добре дошъл и запомни: "Модератора е винаги прав!!!" сигурно пак ще има сърдити ама.... я дай пик на кончетото в "Кой какво кара + снимка" Редактирано 14 Декември, 2005 от group4dam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #13 Отговорено 14 Декември, 2005 здравеите пичове довечера ще доида при Ма4о, за да се запознаем.А колкото до снимка на колата ще пусна до ден-два Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #14 Отговорено 14 Декември, 2005 6то да съм го наредил бе А да за пробите на хонди4ките отговаря Боги...ама тва става само по националните сре6ти <{POST_SNAPBACK}> П*кал съм му на членството като ще е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #15 Отговорено 15 Декември, 2005 Според мен не е нужно да имаш кола за да си член, все пак не всеки може да си го позволи и това защо да му пречи да е фен на "THE POWER OF DREAMS" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове