Jump to content
Guest

Лампа на резервата

Recommended Posts

Guest

Здравейте колеги,разгледах че има пуснати подобни теми,но едни казват едно други друго!Карам Сивик 6 ген. 1,5 в-тек от един месец я имам и едни казват че тези модели нямат такива лампи други казват,че имат,но не свети!Та аз имам такава лампа на таблото(бензиноколанка) и реших да видя дали ще светне,не я зареждах една седмица и днес опря в чержения секрот на резервата,но нямаше и помен от тази лампа,не светна,от бушон ли идва проблема,от диод в таблото ли не знам или просто на тези модели не свети както казват някой колеги!Имате ли обяснение Колеги или съвет какво да направя,Благодаря на всички отзовали се предварително :D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти! Аз и в другата тема писах но май никой не ме разбра.Значи аз карам хонда англичанка имам лампа за резервата но не свети, отворих таблото сложих лампа (има оставено място) ,но забелязах че пистите които вървят отзад минават през всички останали крушки но през тази за резервата не.Заобикалят я просто заводско не е направено може би като екстра ли е било незнам! Та затова се отказах да я правя!Незнам при теб какво е положението но при всички положения трябва да отвориш таблото и да огледаш хубаво къде е проблема.То лесно се сваля!успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest

Благодаря колега,явно с човъркане става работата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...