Jump to content
Guest ShEfA

Месечната среща за Декември

Recommended Posts

Guest ShEfA

Мислех си за събирането ни този месец, и като погледнах календара установих, че последната неделя от месеца е... 25! Това е на сама коледата, и не мисля че празника трябва да се нарушава, било то и за сбирките на нашата секта "Хонда".Много искам да оплакна очи на срещата и този месец, но нека да я направим тази неделя ли, или нещо от този сорт за да сме повечко хора, и да не си късаме празника?Благодаря. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Мислех си за събирането ни този месец, и като погледнах календара установих, че последната неделя от месеца е... 25! Това е на сама коледата, и не мисля че празника трябва да се нарушава, било то и за сбирките на нашата секта "Хонда".

Много искам да оплакна очи на срещата и този месец, но нека да я направим тази неделя ли, или нещо от този сорт за да сме повечко хора, и да не си късаме празника?

Благодаря.

:lol:

<{POST_SNAPBACK}>

да идеята е добра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

според мен нищо не ни пречи на коледа ;) ния се сабираме в 13:00ч. ;) а вечерта ще сме свободни да си я отпразнуваме ;);) но така мисля аз :lol: ако повечето са за смяна на датата за този месец, ще ще съм там :) на която и друга дата да е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaro

Тоя път и аз мисля да се довлека на срещата,само кажете кога!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

според мен нищо не ни пречи на коледа ;) ния се сабираме в 13:00ч.  ;) а вечерта ще сме свободни да си я отпразнуваме ;)  ;)

но така мисля аз :lol: ако повечето са за смяна на датата за този месец, ще ще съм там  :) на която и друга дата да е :)

<{POST_SNAPBACK}>

Хихихихихихи Мачо аз ще съм с ролките и пеньоара хахаха в 13.00 и ще бъркам манджи.......

аре да не е точно на 25

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Като е станало въпрос за срещи и за дати на срещите - Пловдивската среща се пада на 1-ви януари :lol: ?! Така че и ние май ще се наложи да я попреместим - предлагам следващата неделя - 8-ми януари!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

според мен нищо не ни пречи на коледа ;) ния се сабираме в 13:00ч.  :) а вечерта ще сме свободни да си я отпразнуваме ;)  ;)

но така мисля аз :lol: ако повечето са за смяна на датата за този месец, ще ще съм там  ;) на която и друга дата да е :)

<{POST_SNAPBACK}>

абе мачо то на 25 баш се ходи на обяд а бъдни вечер е на 24 ,така ,че не става датата 25 или поне аз няма да дойда ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

абе мачо то на 25 баш се ходи на обяд а бъдни вечер е на 24 ,така ,че не става датата 25 или поне аз няма да дойда  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

аз съм на погребение тогава ... свинско!

пък и други са от село :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

пък и други са от село :)

<{POST_SNAPBACK}>

Тъкмо ще има срещи на повече места :lol:

Когато и да е, аз този път ще гледам да съм там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaro

Кво ше кажете за 2-ри януари(понеделник),почивен ден е!? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Informer

Тая неделя е по-добро решение, защото доста хора се изнасят в провинцията по празниците...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

Като е станало въпрос за срещи и за дати на срещите - Пловдивската среща се пада на 1-ви януари  :blink:  ?! Така че и ние май ще се наложи да я попреместим - предлагам следващата неделя - 8-ми януари!

<{POST_SNAPBACK}>

да, на 8-ми в Пловдив :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Я и аз да се включа.Тази неделя е добро предложение и заставам за това....Така че ако ще се прави :blink: там сам :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Я и аз да се включа.Тази неделя е добро предложение и заставам за това....Така че ако ще се прави :blink: там сам :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

А във варна ще има ли бе хора? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Ами хайде да я правим тази неделя..... много е скоро и пак ще има неразбрали, ама какво да се прави. Ако я оставим за Януари ще се съберат 2 срещи. Давайте да даваме тази неделя, пък каквото стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

И аз ще съм там, и аз ще приказвам :):D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

в пловдив кога ше е срещата...да направя и аз сефтето :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Аве колеги миналата месечна среща си такова капаците щото ни беха заели паркинга за тая кво ще стане???(в смисал ТИР клуба си беха напраили среща :D:D:) )

Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ми на първо четене на 08.01.2006г. на полигона на гребната база с/у ресторант Бумеранг :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

ми на първо четене на 08.01.2006г. на полигона на гребната база с/у ресторант Бумеранг :D

<{POST_SNAPBACK}>

там съм стига да успея да го намеря...с мойте аматиорски умения :D ...тва да не е един ресторант навъре у гората или се бъркам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

имам следното предложение:

Месечната среща да и сменим мястото поради факта ,че е тъпо да я правим на улицата

с Тишо си говорихме и решихме да ви предложим паркинга пред НАЦИОНАЛНИЯ ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ сиреч пред РЕЗИДЕНЦИЯТА

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

<{POST_SNAPBACK}>

там съм стига да успея да го намеря...с мойте аматиорски умения :D ...тва да не е един ресторант навъре у гората или се бъркам

<{POST_SNAPBACK}>

Бъркаш се, може би си мислиш за "Ловен Парк". А срещата е на края на бул. 6ти Септември - някъде 500м след прелеза, като се идва от центъра.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Хора, не остана време до утре а ние още обсъждаме мястото!? ;) Предлагам да се шибнем на улицата там, а може да не улучим срещата на клуб "ТИР" /все пак сме една неделя назад :D /Ам, също ако може да някой модератор да направи темичката "видна" за да алармираме максимално много хора за утрешния ден.Офтиопиче: Има сняг хора, май ще ни покажете на какво е способен 4G team? :D Очаквам яко връткане ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

като гледам как вее по това време :D утре и на пътя ще ни е трудно да си намерим място :D некои трябва да ходи 2-3часа по рано да поизрине полигона ;);););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Да, последно ще има ли среща и къде?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Еми то стана много обърквация! Аз лично ще отида, ама сигурно само ще замръзна там!!!:D Много предложения се събраха в последния момент, някой трябваше да обобщи инфото! Такаче, нека го направя аз:Днес /18.12.2005/ имаме събиране пред НСА-то /зад зимния дворец/ или по дължината на улицата ;) . В 13:00ч.!!!Аз вярвам, че на никой няма да му се идва, и ще си кисна сам момчета и момичета.... ;)Сега ме карате дали да се чудя, дали да идвам или не! :D

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FrAnTiC

Хондата ми е затрупана яко ;) а пътя при нас е просто е едно бижу... :D:D!!!;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

МНОООО НЕСЕРИОЗНА РАБОТА :D Може ли от толкова регистрирани потребители да дойдат 5-6 човека ????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

МНОООО НЕСЕРИОЗНА РАБОТА  :xmas:

Може ли от толкова регистрирани потребители да дойдат 5-6 човека ????

<{POST_SNAPBACK}>

как :fun: бяхме 15тина :)

ще пусна и снимки по късно :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Мани ти тея снимки на маса, след малко ще има други.Поздравления на екипа на Столична Комисия за Разчистване и Разораване на Ледени Площи (СКРРЛП), а именно 1net, Didko, Magnum, моя скромна милост и един ентусиаст с френско возило. Мноо яко беше!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Да го :angry: , аз въобще не разбрах че ще е тая неделя, ми кат не внимавам :) отначало прочетох че ще е по коледа както си е и не съм гледал от тогава, вече трета пропускам от както съм с красавицата :xmas:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather
Да виждам изкарали сте си страхотно няколко коли ,камари сняг и много бутане :angry: Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o
Да виждам изкарали сте си страхотно няколко коли ,камари сняг и много бутане :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

е щото не снимах вътре масите с хапването :xmas:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ti6o

Бате Ма4о даваш ли под наем синия снегорин? :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Бате Ма4о даваш ли под наем синия снегорин? ;)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

днес не ми запали червената :) и със синята поработих малко в полза на почистването :) и в краина сметка се прибрах с разкачена брония ;)

утре я сменям ;) и ще си брамча на воля ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...