ecs 0 #1 Публикувано 20 Октомври, 2009 Та на вапроса за вапросното масло продава се в бултрако Софиа и Пловдив научих за него от служител там който ми го предложи.... какво мислите за вапросното масло... Някой ползвал ли го е... Кажете някакви впечатления ... това намерих в гугал http://asia.vtec.net/topics/oil1.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #2 Отговорено 20 Октомври, 2009 колеги кажете нещо за това масло заслужава ли си за кво става дума някой ползвал ли го е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FAST GSI 0 #3 Отговорено 20 Октомври, 2009 не съм го чувал и на мен ми е интересно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #4 Отговорено 21 Октомври, 2009 Продава се само в бултрако от техен работник ми каза 22 лв му е литъра.... има пална синтетика и полу....в Бултрако в пловдив го има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #5 Отговорено 21 Октомври, 2009 А нещо като 0 или 5 за по новите и не до там по новите които са с 5тица ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milkobo 2 #6 Отговорено 21 Октомври, 2009 Според мен има толкова други пак хубави масла, на много по- сносна цена!Това че има емблемата на хонда си е малко трик!Примерно аз си взех Лики Моли 10w40 за 60лв.5л. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #7 Отговорено 21 Октомври, 2009 аз пък взех за колата на жената същото лики за 50лв. има и наливни масла добри за по 8-9лв на литър... въпроса на колегата е за конкретното масло.... макар че в форума има 10001 теми за масла. не знам на колегата хондата каква е и как я кара, за да му препоръчат масло. и нека в крайна сметка сподели колко струва това масло - да не се окаже че е 30лв литъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове