Guest BOGIE #1 Публикувано 5 Април, 2004 Имам сасед в Пловдив който е член на Клуба, докато си бях разглобил цялата предница, го видях да минава два пати в Петак и Събота, кара 6то поколение (по моя преценка) черна или тъмно синя с една от белите лепенки на клуба, това е в карето между Васил Левки, Дунав, България и Цар Борис - до Панаира.Другя Пат Да Се Обадиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #2 Отговорено 5 Април, 2004 Това е "Майната" - ако Хондата е била ТЪМНО СИНЯ значи е той. Ако е същия модел, но ЧЕРНА на цвят - значи може и "CHIKO" да е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #3 Отговорено 5 Април, 2004 (Редактирано) Bogie аз не съм ти баш съсед , ама и аз съм към Пловдив Ти последно в София или в Пловдив живееш ? Редактирано 5 Април, 2004 от Naughty Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOGIE #4 Отговорено 5 Април, 2004 Абе мелез съм братле и когато мога ходя в Пловдив, роден сам в Кичука, но сам живял в Сф по-голямата част от животами, като бях малък всяко лято бях там даже и учих 3 години в Яворов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #5 Отговорено 5 Април, 2004 (Редактирано) хе-хе и аз и Чико живеем там и офисите са ни в този район почти,моята е тъмно синя с новият стикер отзад и стария на стъклото отстрани,а на Чико е черна,само с квадратната лепенка освен това моята е с люк ето ти моя тел-0887334908,ще те запозная и с Чико но може и мен да си видял,понеже аз живея в това каре,а Чико е на 200м в посока "Ленинград" Ако се вгледаш в аватара,ще видиш и неговата хонда зад моята,а в неговата кооперация има една мацка със същата хонда, малко по-светло синя,но тя не е в нашия клуб-не можем нещо да я зарибиме Редактирано 5 Април, 2004 от Майна 6-та генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #6 Отговорено 5 Април, 2004 Bogie ми аз живея в кичука бе мой три блока след яни сандански ама ся ме няма Из София съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOGIE #7 Отговорено 6 Април, 2004 Майна ти си бил, Да знаеш. Беше като аватара с новитв лепенки отзад, от ляво ако не се лъжа като гледаш колата отзад.Ако дойда за Празниците ще се чуем с сигорност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове