Jump to content
Alexandyr

И аз да се похваля

Recommended Posts

Здравейте колеги,да се похваля и аз се сдобих с едно "малко самолетче" :) Колата е Хонда Сивик 1.5 16в моно 93г. хеч ...снимки и по-подробнаа информация по-късно...Искам да питам за предни и задни накладки от къде, на каква цена са + монтаж и за смяна на маслото също :) Благодаря...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега и много безаварийни!Накладки аз лично ползвам "делфи" исъм много доволен /70-80лв к-т/,а масло 10/40 някво "Кастролче" мисля че ще е ОК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

80 лева е комплекта и във Варна във почти всички магазини за авточасти имат за Хонда. За масло както е казал колегата 10/40в слагай и нямаш грижи. :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега.Накладки ти препоръчвам TEXTAR-струват 75лв.,а масло си вземи от Бултрако 10W40 няма да сбъркаш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито фен със здраве да си я караш препоръчвам ти да си вземеш накладки "феродо" аз съм страшно доволен от тях а за масалце Мотул 10w40 най доброто :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги днес смених маслото и задни накладки...също така днес два пъти не искаше да запали...изчаках 3-4мин и си запали...нещо по токовете? ..акумулатора скоро е сменян ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Презапой си главното реле :worthy:. Има много теми във форума къде се намира и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не му разбирам от релета а и поялник малко трудно ще намеря :) ..къде мога да го оправя? сервиз? ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...