Guest 1net #1 Публикувано 11 Декември, 2005 Първо, малко информация за събраните и похарчените средства.... Налични пари: в мен: 160лв от Варненската група:160лв при Омбре 84лв от миналия път + 203лв от касичката. по сметката: 181лв. С други думи, събрахме 788лв След подробно разглеждане на всички касови бележки и леко обобщяване на информацията от тях, ето какво излезе: Лекарства: 30.00 Метли: 18.10 Лопати за сняг: 11.80 Крушки: 20.00 Торбички за подаръци: 24.10 Блокчета за апликации: 5.40 Пастели: 2.70 Тебешир: 3.14 Ножици: 4.56 Химикалки: 8.32 Бяла дъска: 28.90 Лепила: 2.60 Флумастри: 9.52 Маркери за дъската: 3.36 Тетрадки: 24.40 Окраса (топки, гирлянди): 21.10 Плодове( ананас, мандарини, портокали): 56.12 Дрехи ( шалове, шапки, чехли, ръкавички): 104.50 3 торти: 30.80 Лакомства ( ... много са...):209.26 или общо: 620лв Посещението беше страхотно! Малчуганите ни посрещнаха с цяла програма част от която бяха български песни, танцът на джуджетата, стихотворения и дори брейк танци А каква дивотия настана като извадихме балоните...... само ние си знаем. Децата бяха много щастливи, някои бързо набараха играчките от шоколадовите яйца и започнаха да се хвалят. Дидко разкри таланта си да прави фигурки от балони и много бързо беше затрупан от десетки поръчки от малчуганите. Да ви кажа, идея си нямам колко време седяхме там и се забавлявахме... Някои дори като видях как се привързаха към децата, направо не знаех дали ще си тръгнат. За щастие, GKB, Horse, и Rebel овековечиха събитието с много снимки и няколко клипчета. Надявам се скоро да ги качат в галерията или на някой сървър и да дадат линкове, за да могат всички да им се насладят. На ВСИЧКИ, които помогнаха това да стане реалност: ;) Мисля, че успяхме да сгреем няколко детски сърца. Като излязат снимките ще разберете за какво Ви говоря п.с. парите, които останаха са в сметката и чакат следващото такова мероприятие. Някой даде идея да изкараме част от снимките и да им ги пратим. Може част от парите да отидат и за това.... едвали ще са повече от 15-20 лв... Мисля да повторя някого от миналия път: "Горд съм, че съм част от този клуб!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #2 Отговорено 11 Декември, 2005 искам само да кажа че се чуствам невероятно...при мисълта че съм направил живота на дечицата дори и с малко по добър.....също така и горд че мога да се похваля че на 18 години вече правя добро на нуждаещите се........а те наистина имат нужда от внимание.....любов.....и всичко което ние имаме а те не .... и за всички помогнали RESPECT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #3 Отговорено 11 Декември, 2005 Браво на вас Това за снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #4 Отговорено 11 Декември, 2005 много съм щаслив че сме зарадвали малчуганите и чакам снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #5 Отговорено 11 Декември, 2005 трудно ми е да се изкажа...дано да им са пов%D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #6 Отговорено 11 Декември, 2005 трудно ми е да се изкажа...дано да им са повече тези щастливи мигове за децата а таз година един път, от догодина дано повече пъти. А и поводи има - деня на детето, празника на писмеността, дори и повод да няма ...Поздравления за хората, които се нагърбиха с организация и изпълнението на цялото мероприятие ;)P.S.: мисля, че това е много повече от празните обещания на нашите многоуважавани управляващи, дет се тупат, че милеят за родината си и т.н Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #7 Отговорено 11 Декември, 2005 радвам се ,че сме зарадвали децата и надявам се и за вбъдеще да продължим . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #8 Отговорено 12 Декември, 2005 ГОРД СЪМБРАВО НА ВСИЧКИ!трудно ми е да опиша нещата, които почувствахме за това направо пристъпвам към снимкитеСнимки от посещението на дома за сираци в с. Ореховопарола: 123Още веднъж - браво стана страхотнорадвам се, че съм част от ХОНДА КЛУБанадявам се догодина да направим още много добри дела! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #9 Отговорено 12 Декември, 2005 Имам и видеоклипове (ако са станали) на изпълнението на дечицатакойто иска да ги качи някъде, да казва за да му ги изпратя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #10 Отговорено 12 Декември, 2005 България ИМА бъдеще с толкова много състрадателни и отзивчиви хора БЛАГОДАРЯ на организаторите и всики съпричастни, които направиха тази благородна идея традиция!Ето и паралелната инициатива на колегите мотрорджии :Мото инициатива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #11 Отговорено 12 Декември, 2005 Горд фен на хонда и щастлив че в този клуб има толкова добри хора...дано малко по чести да ставаттези неща и дано Клуба на ДЕПУТАТА да се засрами от това което ние сътворихме с наще скромни възможности! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #12 Отговорено 12 Декември, 2005 (Редактирано) Искам специално да благодаря от името на Варненци на организаторите, които се нагърбиха с организаторската дейност,защото да съберем пари е лесно, но за тези пазарувания и ходения трябва свободно време, което понякога нямаме. Браво момчета ;) оопс и момичета За следващото такова мироприятие(ако е летния сезон) ще се включа с голяма пратка ---> Малко ще преджобя хотелиерите на Златни пясъци и Дружба Редактирано 12 Декември, 2005 от group4dam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #13 Отговорено 12 Декември, 2005 ГОРД СЪМ БРАВО НА ВСИЧКИ! <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #14 Отговорено 12 Декември, 2005 Щастлив съм че ви има приятели.Тези искрички в очичките на дечурлигата не могат да се заменят с нищо.Аз се радвах точно като тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #15 Отговорено 12 Декември, 2005 ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ В ТОЗИ КЛУБ И ПОЗНАВАМ ТОЛКОВА ПРЕКРАСНИ ХОРА КАТО ВАС ПРИЯТЕЛИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове