Jump to content
Guest 1net

За децата в с. Орехово

Recommended Posts

Guest 1net

Първо, малко информация за събраните и похарчените средства....

Налични пари:

в мен: 160лв

от Варненската група:160лв

при Омбре 84лв от миналия път + 203лв от касичката.

по сметката: 181лв.

С други думи, събрахме 788лв ;);)

След подробно разглеждане на всички касови бележки и леко обобщяване на информацията от тях, ето какво излезе:

Лекарства: 30.00

Метли: 18.10

Лопати за сняг: 11.80

Крушки: 20.00

Торбички за подаръци: 24.10

Блокчета за апликации: 5.40

Пастели: 2.70

Тебешир: 3.14

Ножици: 4.56

Химикалки: 8.32

Бяла дъска: 28.90

Лепила: 2.60

Флумастри: 9.52

Маркери за дъската: 3.36

Тетрадки: 24.40

Окраса (топки, гирлянди): 21.10

Плодове( ананас, мандарини, портокали): 56.12

Дрехи ( шалове, шапки, чехли, ръкавички): 104.50

3 торти: 30.80

Лакомства ( ... много са...):209.26

или общо: 620лв

Посещението беше страхотно!

Малчуганите ни посрещнаха с цяла програма ;) част от която бяха български песни, танцът на джуджетата, стихотворения и дори брейк танци ;)

А каква дивотия настана като извадихме балоните...... само ние си знаем. Децата бяха много щастливи, някои бързо набараха играчките от шоколадовите яйца и започнаха да се хвалят. Дидко разкри таланта си да прави фигурки от балони и много бързо беше затрупан от десетки поръчки от малчуганите.

Да ви кажа, идея си нямам колко време седяхме там и се забавлявахме... Някои дори като видях как се привързаха към децата, направо не знаех дали ще си тръгнат.

За щастие, GKB, Horse, и Rebel овековечиха събитието с много снимки и няколко клипчета. Надявам се скоро да ги качат в галерията или на някой сървър и да дадат линкове, за да могат всички да им се насладят.

На ВСИЧКИ, които помогнаха това да стане реалност:

;) ;) ;)

Мисля, че успяхме да сгреем няколко детски сърца. Като излязат снимките ще разберете за какво Ви говоря ;)

п.с. парите, които останаха са в сметката и чакат следващото такова мероприятие. Някой даде идея да изкараме част от снимките и да им ги пратим. Може част от парите да отидат и за това.... едвали ще са повече от 15-20 лв...

Мисля да повторя някого от миналия път: "Горд съм, че съм част от този клуб!"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

искам само да кажа че се чуствам невероятно...при мисълта че съм направил живота на дечицата дори и с малко по добър.....също така и горд че мога да се похваля че на 18 години вече правя добро на нуждаещите се........а те наистина имат нужда от внимание.....любов.....и всичко което ние имаме а те не .... ;);););) и за всички помогнали RESPECT

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Браво на вас ;) Това за снимките ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

много съм щаслив че сме зарадвали малчуганите ;);) и чакам снимките ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

трудно ми е да се изкажа...дано да им са пов%D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

трудно ми е да се изкажа...дано да им са повече тези щастливи мигове за децата ;) а таз година един път, от догодина дано повече пъти. А и поводи има - деня на детето, празника на писмеността, дори и повод да няма ...Поздравления за хората, които се нагърбиха с организация и изпълнението на цялото мероприятие ;)P.S.: мисля, че това е много повече от празните обещания на нашите многоуважавани управляващи, дет се тупат, че милеят за родината си и т.н

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

радвам се ,че сме зарадвали децата и надявам се и за вбъдеще да продължим . ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

ГОРД СЪМБРАВО НА ВСИЧКИ!трудно ми е да опиша нещата, които почувствахме за това направо пристъпвам към снимкитеСнимки от посещението на дома за сираци в с. Ореховопарола: 123Още веднъж - браво стана страхотнорадвам се, че съм част от ХОНДА КЛУБанадявам се догодина да направим още много добри дела!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Имам и видеоклипове (ако са станали) на изпълнението на дечицатакойто иска да ги качи някъде, да казва за да му ги изпратя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

България ИМА бъдеще с толкова много състрадателни и отзивчиви хора;);) БЛАГОДАРЯ на организаторите и всики съпричастни, които направиха тази благородна идея традиция!Ето и паралелната инициатива на колегите мотрорджии :Мото инициатива

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg
;););););););););););)Горд фен на хонда и щастлив че в този клуб има толкова добри хора...дано малко по чести да ставаттези неща и дано Клуба на ДЕПУТАТА да се засрами от това което ние сътворихме с наще скромни възможности;)!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Искам специално да благодаря от името на Варненци на организаторите, които се нагърбиха с организаторската дейност,защото да съберем пари е лесно, но за тези пазарувания и ходения трябва свободно време, което понякога нямаме. Браво момчета ;) ;) ;) оопс и момичета ;)За следващото такова мироприятие(ако е летния сезон) ще се включа с голяма пратка ---> Малко ще преджобя хотелиерите на Златни пясъци и Дружба ;)

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Щастлив съм че ви има приятели.Тези искрички в очичките на дечурлигата не могат да се заменят с нищо.Аз се радвах точно като тях. ;););););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow

ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ В ТОЗИ КЛУБ И ПОЗНАВАМ ТОЛКОВА ПРЕКРАСНИ ХОРА КАТО ВАС ПРИЯТЕЛИ:chicken::bounce::thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...