Jump to content
B E X 3 M

Каталожен номер за ламбда сонда

Recommended Posts

здравейте колеги .развали ми се ламбда сондата на civic 93 hechbeck D15Z1от BOSCH ми казаха че трябва да им дам Каталожен номер за ламбда сонда за BOSCH за да могат да ми я намерят,че по номер на двигател и номер на рама не могат.Пратиха ме в АУТО ПЛУС и там ми казаха че нямат software за японски коли.после звъннах на един приятел който се занимава с части и каза че ламбда сондата ми е с 1 жица,а на D15Z1 съм убеден че са 5 жила.в Хонда сервиз Горубляне ме отсвириха.и нищо не правя.моля някой ако има каталожния номер за ламбда сондата на моя двигател нека го сподели с мене за да мога да си я поръчам.МЕРСИ МНОГО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗдрастиНапиши си номера на рамата за по- сигурно.За сега намерих това за двигател 1,6- SOHC: Каталожен номер по EPC: 36531-Р28-А01Поздрави

Редактирано от JoroHondata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Номер На Рама : JHMEG43600s03765Двигател : HMD15Z11704213

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега виж с колко кабела е ако е с 5 е доста скъпа моита е с 5 и я купих от бултрако преди 1-на година 480лв. сега незнам кава и е цената номера мога дати го кажа утре имам я старата и на нея го пише....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да с 5 кабела е.ама няма да я взимам от бултарко а от BOSCH.там имам 30% намаление.ако меже да ми кажеш номера ще съм ти благодарен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега- VIN-a не е верен, но добавих една цифра към производствения номер на автомобила (037651) и всичко е ОК:Кат. номер по ЕРС: 36531-Р07-003(Цена над 500 лева някъде), не мога да видя едножилна или многожилна е. Поздрави

Редактирано от JoroHondata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...