sombrero 0 #1 Публикувано 16 Октомври, 2009 1. как да разбера дали модела е с VSA?2. с ремък или верига е?3. какво да гледам на кола на 35 хил.км, ако приемем, че предния собственик е имал небрежно отношение към автомобила?благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan74 3 #2 Отговорено 16 Октомври, 2009 http://world.honda.com/news/2008/4080211al...ord-for-Europe/Малко е на английски, но върши работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iwolf 3 #3 Отговорено 17 Октомври, 2009 1. как да разбера дали модела е с VSA?2. с ремък или верига е?3. какво да гледам на кола на 35 хил.км, ако приемем, че предния собственик е имал небрежно отношение към автомобила?благодаря.Ако става въпрос за 7-ма генерация(не модела който се продава в момента а предния) в ляво от волана между него и вратата на таблото трябва да има 3 места за бутони който се ползват за допълнително оборудване.Едното обикновенно се ползва за ел.вдигане и сваляне на фаровете,второто е за изключване на VSA.Ако там няма копче на което да пише VSA в колата няма такава екстра.Бензиновите двигатели 2.0 и 2.4 са с верига, за дизела 2.2 не съм сигурен но мисля че и той е с верига. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sombrero 0 #4 Отговорено 17 Октомври, 2009 (Редактирано) точно така, иде реч за предпоследния акорд, не го уточних, защото смятах, че новия е 2009 г.благодаря за отзивчивостта. ако някой реши да сподели още нещо за модела, което би могло да бъде важно за евентуален купувач, ще съм щастлив да го чуя. нямам никакъв опит с хонда, с дизел - също. Редактирано 17 Октомври, 2009 от sombrero Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове