Jump to content
Guest MIYAMOTO

Прекрасната България

Recommended Posts

Guest MIYAMOTO

Някой беше постнал сайт в един друг форум,много ми хареса и реших да го споделя с вас.Насладете се и вие БЪЛГАРИЯ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Благодаря.Ето затова си обичам Родината. ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Противник съм на фотошопската фотография, толкова разпространена във фото форума. Всички тези места са достатъчно красиви и без да им се барат цветовете и да им се наслагва небе и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest H1pNoTiC

Колеги, нашата страна е една от най-красивите по-целия свят. Имаме си долини, планини, прекрасно море. И ако ония диригенти имаха малко поне патриотизъм, и не гледаха само свойте интереси, то със сигурност България щеше да е най-голямата туристическа дистинация в Източна Европа... Гърците... имат само едно море и това е всичко друго е къмъни :thumbs1: и история... По нашите земи са живеели първите цивилизаций, по нашите земи са живеели славни хора, но историята ни не се помни... Аз работя в агенция, за недвижими имоти, и повярвайте ми въпреки че си вадя хлаба продавайки къщурки на някакви си мизерни англиийски семейства, дето им отпускат безвъзмездни заеми за да се отървът от тях и да колонизират целият свят, ми става много болно като гледам как си продаве земята под нозете на хора, нямащи нищо общо с балканският дух и обичай... Защото всеки англичанин може да си позволи да купи имот в България, но кой би си позволил имот в Англия :chicken: Определено чужденците, оценят много повече красотата на таз "пуста" България, отколкото бедният изтрадал българин, който му дреме на оная работа за красотите на родината му, като се чуди човека как да изхранва семейството си... Това е тъжното лице на действителността...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Колеги, нашата страна е една от най-красивите по-целия свят. Имаме си долини, планини, прекрасно море. И ако ония диригенти имаха малко поне патриотизъм, и не гледаха само свойте интереси, то със сигурност България щеше да е най-голямата туристическа дистинация в Източна Европа... Гърците... имат само едно море и това е всичко друго е къмъни  :D и история... По нашите земи са живеели първите цивилизаций, по нашите земи са живеели славни хора, но историята ни не се помни...

Аз работя в агенция, за недвижими имоти, и повярвайте ми въпреки че си вадя хлаба продавайки къщурки на някакви си мизерни англиийски семейства, дето им отпускат безвъзмездни заеми за да се отървът от тях и да колонизират целият свят, ми става много болно като гледам как си продаве земята под нозете на хора, нямащи нищо общо с балканският дух и обичай... Защото всеки англичанин може да си позволи да купи имот в България, но кой би си позволил имот в Англия  :)

Определено чужденците, оценят много повече красотата на таз "пуста" България, отколкото бедният изтрадал българин, който му дреме на оная работа за красотите на родината му, като се чуди човека как да изхранва семейството си... Това е тъжното лице на действителността...

<{POST_SNAPBACK}>

Ехх , колко си прав :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

макар че съм ходил на повечето места, пак си разглеждах около час :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...