Jump to content
Guest qbert

Не ми разпознава всеки път ключа?

Recommended Posts

Guest qbert

Карам Civic 96' 6-та ген. и имам проблем с фабричния имобилайзер.Много тудно ми разпознава ключовете, трябва по 20 пъти да вкарвам и изкарвам ключа за да ми го разпознае? Имам 2 ключа и с 2та е така ;)Ходих на ключар и той ми замери ключа и ми каза че не е от ключовете ;) Най вероятно е от устройството кото го разпознаваНякой да се е сблъсквал с подобен проблем и да може да помогне??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

По скоро имобилайзера да погледнат,в клю4а няма 4ип там кво ти замерва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Имах същия проблем като си взех колата.Два-три дена въртях по няколко пъти,но изведнъж се оправи и от тогава няма проблеми.Може би ако колата не е карана много време има нужда да се "разработи".В ключа има една бобинка и това е,може да се развали само при удар....Изчакай малко и ако не се оправи отивай да я видят.Късмет...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Колега днес циал ден имам същия проблем. ;) ако намериш проблема драсни 2-3 реда.Аз също ще драсна.Къде си си вадил ключа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

А също дали може да ми бягат тоците.Къде е най-добре да я погледнат ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest qbert

Ключа е оригинален с него си взех колата. И 2та ми ключа са оригинални.Наистина най вероятно е нещо във имобилайзера не разпознава чипа на ключа. В Бултрако трябва да се закара но там сигурно ще ми отрежат главата. А на друго място надали ще ми я оправят ;)Ще видя другата седмица сигурно ще я карам щтото все по трудно и по трудно ми го разпознава. Да не вземе да спре въобще да го разпознава че тогава лошо ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

qbert, карам същото като тебе, казаха ми че има нещо като чип с код в ключа, като си вадих резервен, не го разпознаваше, но след като сложиха чип в новия ключ, си го разпознаваше. И с двата ключа ако ти прави проблем, може проблема да е от ключалката навътре, не знам ...А също така знам, че ако остана без ключове, нов може да се изпрати от магазина, където е купена колата (в случая далече) и услугата гони 1000 Евро, така че не е приемлив вариант; не знам в Бултрако дали могат да помогнат, но ще е добре да провериш нещата първо там.И нещо забавно, съветвам да не го правите:Чух преди време как един пишман хондаджия решил че дупката на ключа за ключодържател му е малка и го пробил през средата на дръжката ... повече не е отварял колата с този ключ :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...