Jump to content

Recommended Posts

Здравеите колеги.. Имам малък проблем с амортисиорите на колата ми, задните ми се виждат добре но от преднитеми се струва че колата седи всякаш ште излита... предницата ми е вирната.. Искам да сложа Кони.. ако може някои да ми каже какви са цените в БГ и какво кони трябва да сложа.. Ще ми трябват и прожини.. Колата е Civic EG5 D16Z6 of Canada. http://img119.imageshack.us/img119/6206/foto0150k.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно нормално си стой :)Ако искаш да неизглежда така сложи някаква лайсна под предната броня с широчина 3-4 см и няма да изглежда така :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно нормално си стой :)Ако искаш да неизглежда така сложи някаква лайсна под предната броня с широчина 3-4 см и няма да изглежда така :D

Не стои нормално ... предниа ъгъл на прага е с поне 3см по висок от задниа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

KONI STR.T Street Shocks Set Honda Civic 92-95 според мен това ще и заспи много добре пише че може и на сток пружини както и на по твърди :DТУК може да видиш примерно за какво става на въпрос :) има и други решения на твоя проблем поразцъкай се :PПоздрави

Редактирано от hondaracing

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Конитата са ебати боклуците, бих препоръчал Билщайн

Нямам ништо пртив Билщайн, но за Кони лошо от теб чувам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не стои нормално ... предниа ъгъл на прага е с поне 3см по висок от задниа.

а прага ти в предната и задната част дали е еднакъв?като гледам от снимката в него е проблема. Мерил ли си разстоянието между гумата и калника

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много и се подзираш според мен ;) ако искаш да я свалиш със спортни амортисьори и то качествени с прожините ще ти трябват поне 1500 лева.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Билщайн Б6-спорт,стъпва към 1400 лева с доставка от вносителя им за Бг..званях в завода в Германия,и като обяснихме условията тука..пътища и т.н..ми препоръчаха този модел!Съчетава спорт и комфорт,ако не лъжа имат 3 настройки(меко,средно,спорт)!И аз си мисля че това е по-добър варянт..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си мисля че стои врната , защото джантите са по-големички и просто от болта до края на гумата растоянието е по-вече от преди (ако не си я взел така де).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си мисля че стои врната , защото джантите са по-големички и просто от болта до края на гумата растоянието е по-вече от преди (ако не си я взел така де).

Да джантата е по голяма от зад е съштата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

слагай само пружини и то спортни и си готов, амортисириоте ако са здрави пада 4-5 см и става като талпа на пътя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...