Japan_GT 0 #1 Публикувано 15 Октомври, 2009 Здравеите колеги.. Имам малък проблем с амортисиорите на колата ми, задните ми се виждат добре но от преднитеми се струва че колата седи всякаш ште излита... предницата ми е вирната.. Искам да сложа Кони.. ако може някои да ми каже какви са цените в БГ и какво кони трябва да сложа.. Ще ми трябват и прожини.. Колата е Civic EG5 D16Z6 of Canada. http://img119.imageshack.us/img119/6206/foto0150k.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #2 Отговорено 15 Октомври, 2009 Напълно нормално си стой Ако искаш да неизглежда така сложи някаква лайсна под предната броня с широчина 3-4 см и няма да изглежда така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japan_GT 0 #3 Отговорено 15 Октомври, 2009 Напълно нормално си стой Ако искаш да неизглежда така сложи някаква лайсна под предната броня с широчина 3-4 см и няма да изглежда така Не стои нормално ... предниа ъгъл на прага е с поне 3см по висок от задниа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #4 Отговорено 15 Октомври, 2009 (Редактирано) KONI STR.T Street Shocks Set Honda Civic 92-95 според мен това ще и заспи много добре пише че може и на сток пружини както и на по твърди ТУК може да видиш примерно за какво става на въпрос има и други решения на твоя проблем поразцъкай се Поздрави Редактирано 15 Октомври, 2009 от hondaracing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #5 Отговорено 16 Октомври, 2009 Конитата са ебати боклуците, бих препоръчал Билщайн Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japan_GT 0 #6 Отговорено 16 Октомври, 2009 Конитата са ебати боклуците, бих препоръчал Билщайн Нямам ништо пртив Билщайн, но за Кони лошо от теб чувам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Malano4e 0 #7 Отговорено 16 Октомври, 2009 Не стои нормално ... предниа ъгъл на прага е с поне 3см по висок от задниа.а прага ти в предната и задната част дали е еднакъв?като гледам от снимката в него е проблема. Мерил ли си разстоянието между гумата и калника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FAST GSI 0 #8 Отговорено 16 Октомври, 2009 много и се подзираш според мен ако искаш да я свалиш със спортни амортисьори и то качествени с прожините ще ти трябват поне 1500 лева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #9 Отговорено 16 Октомври, 2009 Билщайн Б6-спорт,стъпва към 1400 лева с доставка от вносителя им за Бг..званях в завода в Германия,и като обяснихме условията тука..пътища и т.н..ми препоръчаха този модел!Съчетава спорт и комфорт,ако не лъжа имат 3 настройки(меко,средно,спорт)!И аз си мисля че това е по-добър варянт.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
S.Nikolaev 2 #10 Отговорено 16 Октомври, 2009 Аз си мисля че стои врната , защото джантите са по-големички и просто от болта до края на гумата растоянието е по-вече от преди (ако не си я взел така де). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japan_GT 0 #11 Отговорено 16 Октомври, 2009 Аз си мисля че стои врната , защото джантите са по-големички и просто от болта до края на гумата растоянието е по-вече от преди (ако не си я взел така де). Да джантата е по голяма от зад е съштата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #12 Отговорено 16 Октомври, 2009 слагай само пружини и то спортни и си готов, амортисириоте ако са здрави пада 4-5 см и става като талпа на пътя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове