Д-р Конова 24 #1 Публикувано 14 Октомври, 2009 именниците и най вече Еленския войвода - cls! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenaZ 1 #2 Отговорено 14 Октомври, 2009 О! Честит имен ден, воеводо! Да си жив и здрав! Името ти святоднес да бъде то полятос руйно вино, песни, танци, веселбаи така до сутринта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #3 Отговорено 14 Октомври, 2009 Е тоз път ма изпреварихте....да ни е жив и здрав войводата Петко.Дълги години да ни радва с приятелството си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #4 Отговорено 14 Октомври, 2009 Честит имен ден и от мен на един голям Българин и невероятен приятел - Петко CLS Да си ни жив и здрав воеводо !Честито и на другите именници ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ianev 10 #5 Отговорено 14 Октомври, 2009 Честито на ВСИЧКИ който носят това име!Много здраве иии......коне под капака! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #6 Отговорено 14 Октомври, 2009 Честито на всички празнуващи и най-вече на Еленските войводи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #7 Отговорено 14 Октомври, 2009 Пецаааааа ... Узаааааааааааааап .... ЕЛ-воеводаааааа .... мастикаааааааа !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #8 Отговорено 14 Октомври, 2009 Честито на всички именници днес!Специални поздрави за един верен и предан приятел и колега - Еленският войвода - наш Петко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD BITCH 0 #9 Отговорено 14 Октомври, 2009 Войводоооо,да си ни жив и здрав!Ще пием по една лимоната за твое здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #10 Отговорено 14 Октомври, 2009 Благодаря ви много, приятели! Стоплихте ме в този студен ден.Да сте ми живи и здрави, и вие също Пийте по една мастиСка за Петковците и за ваше здраве също :( Хонда френдс рулз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #11 Отговорено 14 Октомври, 2009 Честито фенове само хубави моменти Ви пожелавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #12 Отговорено 14 Октомври, 2009 Честито и от мен на всички иминници Преди всичко много здраве Другото ще си го купите Ха наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #13 Отговорено 14 Октомври, 2009 Честито на петковците все още не е на патерици наздраве на всички именици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове