Jump to content
Guest falko

съединител каде?

Recommended Posts

Guest falko

здравейте ;) каде в софия продават съединител за hondaпо точно integra type-r?спешно ми требва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Здрасти много си лесен за опътване ;) БУЛТРАКО са твойте хора ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest falko

Здрасти много си лесен за опътване ;)

БУЛТРАКО са твойте хора ;)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

благодаря колега взех вчера от един магазин на симеон продаваше само съединители и накладки

и го зех комплекта за 305 лв ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

305 кинта за Тype R ;) Bah maa muЗа винтилов Голф е 300 кинта, после нека казхат 4е японците били скъпи ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

благодаря колега взех вчера от един магазин на симеон продаваше само съединители и накладки и го зех комплекта за 305 лв ;)Екстра далавера си направил аз за витека дадох 350 за комплекта ти щом за тайп Р си зел за 300 ;) ПП:Знаеш ли дали имат разлика съединителите на обикновенната интегра и тайп Р-ра че един приятел има обикновена?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest falko

благодаря колега взех вчера от един магазин на симеон продаваше само съединители и накладки

и го зех комплекта за 305 лв ;)

Екстра далавера си направил аз за витека дадох 350 за комплекта ти щом за тайп Р си зел за 300  ;)

ПП:Знаеш ли дали имат разлика съединителите на обикновенната интегра и тайп Р-ра че един приятел има обикновена?

<{POST_SNAPBACK}>

със сигурност требва да има разлика за type-r требва да е по голем мое мнение но по сигурно ето телефона на магазина по добре да питаш 02/9311584 и гсм 0888220046 ;) Редактирано от falko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...