Guest iSpider #1 Публикувано 8 Декември, 2005 Като ги видях, се сетих и че тук имаше 2-3 колеги с такива аватари (съжелявам че не ги познавам поименно, но се надявам най-накрая да успея да дойда навреме поне за месечната среща - последния път закъснях 1 час, след това забелязах колко много Хонди имаше из Ст. Град и всички ме гледаха странно, явно мъчейки се да си спомнят що не са ме видяли на срещата) http://www.hiboost.com.br/hiboost/honda.htm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #2 Отговорено 8 Декември, 2005 А нещо за 6-та генерация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #3 Отговорено 8 Декември, 2005 А нещо за 6-та генерация? <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #4 Отговорено 9 Декември, 2005 нямаше на онзи сайт, но колегата TheDevilTwin се е постарал, и аз търсех за 6-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #5 Отговорено 10 Декември, 2005 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове