тодор 0 #1 Публикувано 11 Октомври, 2009 http://img17.imageshack.us/gal.php?g=dsc00011eo.jpg какви са тез вакуми, в ръководството са нещо като ''втек'', но не можах да разбера кое точно какво е и какво се прави.Качвах колата на диагностика дава само инфо за двигателя и др нищо, като за него пише че е втек и дава да се пипа по втек-а и др неща.Това ме учуди мн. моя двигател витек? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Percussive 2 #2 Отговорено 11 Октомври, 2009 Колега и аз съм със същия мотор ф22б5,но знам със сигурност че не е в-тек.Има в-тек едновалов,но той беше ф22з-не знам точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
тодор 0 #3 Отговорено 11 Октомври, 2009 и аз така знам, но вярвам на компютъра но принципа на деисвие не е като на др втек, не е върху клапаните а подава допълнитено въздух, ма не разбрах от къде го взима Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valko 4 #4 Отговорено 12 Октомври, 2009 Колега и аз съм с ф22б5,и моя излиза в-тек. Но е някаква грешка според мен.Ако намериш повече инфо сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Percussive 2 #5 Отговорено 12 Октомври, 2009 Явно трябва да се повозите на в-тековия акорд да видите каква е разликата.Въпреки всичко съм сигурен,че нашите не са в-тек.Който има повече инфо нека сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
klimo 1 #6 Отговорено 21 Май, 2011 http://img17.imagesh...=dsc00011eo.jpg какви са тез вакуми, в ръководството са нещо като ''втек'', но не можах да разбера кое точно какво е и какво се прави.Качвах колата на диагностика дава само инфо за двигателя и др нищо, като за него пише че е втек и дава да се пипа по втек-а и др неща.Това ме учуди мн. моя двигател витек?Здрасти,Ф22Б5 нее в-тек,а вакуумите трябва да си ги има като на всяка друга кола,Компютъра може да се хакне с кодове за да стане в-тек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #7 Отговорено 21 Май, 2011 Имам две коли за "хакване на компютъра с кодове, за да станат В-тек". П.П. Запътихме се към бисерите, май... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове