Guest eDaniel #1 Публикувано 7 Декември, 2005 Здравейте. Просто искам да се оплача На кой друг да поплача, освен на колегитехондаджии Откраднаха ми шофьорското огледало.Посред бял ден. В центъра на София.На ул.Балша, на 10 м от най-скъпатаулица в София - Витошка. Ебасилайнарите с извинение. Що не гепятна поршетата огледалата мамка им.Мойта бедна хондичка да опощят.Ще им се върне тъпкано... пък аковидя някой от тях... Тъкмо човек тръгне да си стяга колата -да вкарва пари в нея... и ... ахххх.Огледалото е белязано от предишниясобственик с три-четири бели черти.Ако на някой му продават таковамоля да ми се обади за да направяочна ставка с продавача... Макарче най-вероятно е да си го видя вече поставено някъде.Поздрави на всички и на никойда не се случва това! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #2 Отговорено 7 Декември, 2005 Колега, много съжалявам, че са те наредили така. И аз преди време изпатих с предната машинка, ама там беше още по-фрапиращо - направо си ми свалиха задните странични стъкла?! Сериозно - просто една сутрин я изкарвам назад, и нещо ми се струва не наред - много светло в колата, а те стъклата бяха затъмнени, и нещо взе да ми духа - кога гледам - стъклата ги няма!! Резнали оплътненията и си ги взели. Та се бях зарекъл, ако си ги позная някъде, да си строша направо, ама викам - той човечеца с кво ми е виновен, че баш той ги е купил от тъпаците, може и той затова да ги е слагал, че предните са заминали! Абе баси и простотията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eDaniel #3 Отговорено 8 Декември, 2005 Колега, много съжалявам, че са те наредили така. И аз преди време изпатих с предната машинка, ама там беше още по-фрапиращо - направо си ми свалиха задните странични стъкла?! Сериозно - просто една сутрин я изкарвам назад, и нещо ми се струва не наред - много светло в колата, а те стъклата бяха затъмнени, и нещо взе да ми духа - кога гледам - стъклата ги няма!! Резнали оплътненията и си ги взели. Та се бях зарекъл, ако си ги позная някъде, да си строша направо, ама викам - той човечеца с кво ми е виновен, че баш той ги е купил от тъпаците, може и той затова да ги е слагал, че предните са заминали! Абе баси и простотията. <{POST_SNAPBACK}> На мен са ми изкривили държача и са ми счупили палеца в опита си да ми откраднат огледалцето. И друг път са правени опити, но този път успяха - мамка им. ПС. Мерси за съболезнованията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #4 Отговорено 8 Декември, 2005 Почти всички сме били жертва на подобни неща за съжаление.....само незнам как са успели да го свалят? На бившия ми CRX 1G, се сваляха само ако човек можеше да отвори вратата, т.е. да е достъпно огледалото от вътрешната му страна. На 5G нямам идея как е, но пак отвън не се виждат никакви винтчета, предполагам е по подобен начин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #5 Отговорено 10 Декември, 2005 Айде и аз да се похваля, днес заварих следи от нечия дивна селяния по колата - някой решил, че не го кефя явно, теглил един ключ по цялата дясна врата, направил ми антената на маргаритка и явно още нещо, щото е пуснал алармата. Простотията била ходела по хората, казват... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOGIE #6 Отговорено 11 Декември, 2005 Айде и аз да се похваля, днес заварих следи от нечия дивна селяния по колата - някой решил, че не го кефя явно, теглил един ключ по цялата дясна врата, направил ми антената на маргаритка и явно още нещо, щото е пуснал алармата. Простотията била ходела по хората, казват... <{POST_SNAPBACK}> Ами Викторчо ти имаш доста фенове покраи форума, да изброявам ли имена???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове