Jump to content
taz1

Колеги дайте съвет за двигател д16в1

Recommended Posts

Колеги баща ми е гледал днес една хонда сивик 2001 с двигател д16в1. От други постове разбрах че този сивик нее чак толкова лош. Но извинявам се ако има подобна тема в форума но аз неможах да намеря. Благодаря ви предварително. Инетересува ме всичко което знаете и сте научили от личен опит за този дигател, както по окачването и как стои колата на пътя. От 2 години го навивам моя баща да се пресъедини към хондите но тои си кара изгнилото съни(нисан) и нище и да чуе. Благодар отново.!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двигателя е определено здрав. Колата е направена за градска - къси скорости, висок въртящ момент. Гори малко повече от предната гнерация. Окачването зависи какво е - аз съм със спортно и е доста твърдо, но пък в завоите съм нъмбър уан :lol: Абе за 110 коня въврви доста прилично. Климатика е плюс, не се усеща толкова при "зацепване" опт 6-та. Доволен ще останеш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двигателя е сполучлив. Както каза предния колега за конете си върви доста доста прилично. За окачване... оригиналното което е вози доста добре. Хем е стабилничка хем и тес наще прословути дупки...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колеги а някой друг, колега да каже мнение!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... Но извинявам се ако има подобна тема в форума но аз неможах да намеря. Благодаря ви предварително. ...

Здравей, колега.Във форума има все повече статии за 7-ма ген. Civic. Потърси по-добре. Ето една по-прясна:http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry357731

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...