addevil 59 #41 Отговорено 22 Декември, 2007 Днес на какво станах свидетел в един подземен паркинг - направо нямам думи да го опиша! Една овца с VW (дали е съвпадение или случайно кара такава кола незнам) мина наопаки на всички знаци на пракинга - де що имаше знак, че е забранено завиването - натам отиваше. след като направи няма такова задръстване, реши всъщност, че може да се паркира насред "уличката" срещу входа на въпросния паркин - специален поздрав за тази жена - незнам ако се беше опитала да всее толкова смут във всички останали участници в движенитео, дали щеше да има такъв успех според мен беше истински талант!p.s. забелязвам, впрочем, че покрай предпразничната треска за пазаруване, хората паркират по невероятни начини на още по-невероятни места наистина не ги разбирам - понякога си мисля че проблема е в София, но дали не е и в другите големи градове така.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #42 Отговорено 27 Декември, 2007 Имам книжка от 4 години и половина и до сега не съм имала удар с друга кола по моя вина. (искам да защитя жените малко, защото много гняв има насъбран срещу нас). Единствения по - сериозен удар, който съм имала с друга кола всъщност беше по вина на мъж, но караше баничарка, така че малоумието му е простено. Тогава имах сивик 89 - та година, 2 врати, 1.4, карах го от 1 - 2 месеца и му бях бесна на онзи Но, минало!Най - скорошния лек удар стана преди 3 - 4 седмици. С приятеля ми ходихме да огледаме едно Пунто за наш приятел. Аз паркирах рекса зад въпросната кола. Направихме кръгче (няма да коментирам колко беше спънато Пунтото), спряхме и му дадохме на собственика да си я паркира на мястото. Във времето, в което започна паркирането, аз седнах в рекса да паля и да тръгвам, като му мигах и светках на онзи да ме изчака да излеза, за да не правя излишни маневри (напомням: бях зад него). Но незнайно как, той нито видял, нито чул воплите ми ... Остави това, но паркирането на заден ход свърши в бронята на мойто безценно возило Слезнах, бях се хванала за главата и просто нямах думи ... какво да кажеш на такава глупост! Нито пари исках, нито нищо. Само исках да се махна по - далече от горкия фиат и глупавия му собственик, който беше взел душата на колата си, та какво ли да пази мойта ... аз за такива като теб и шоферски курсове преподавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #43 Отговорено 28 Декември, 2007 Имам книжка от 4 години и половина и до сега не съм имала удар с друга кола по моя вина. (искам да защитя жените малко, защото много гняв има насъбран срещу нас). Единствения по - сериозен удар, който съм имала с друга кола всъщност беше по вина на мъж, но караше баничарка, така че малоумието му е простено. Тогава имах сивик 89 - та година, 2 врати, 1.4, карах го от 1 - 2 месеца и му бях бесна на онзи Но, минало!Най - скорошния лек удар стана преди 3 - 4 седмици. С приятеля ми ходихме да огледаме едно Пунто за наш приятел. Аз паркирах рекса зад въпросната кола. Направихме кръгче (няма да коментирам колко беше спънато Пунтото), спряхме и му дадохме на собственика да си я паркира на мястото. Във времето, в което започна паркирането, аз седнах в рекса да паля и да тръгвам, като му мигах и светках на онзи да ме изчака да излеза, за да не правя излишни маневри (напомням: бях зад него). Но незнайно как, той нито видял, нито чул воплите ми ... Остави това, но паркирането на заден ход свърши в бронята на мойто безценно возило Слезнах, бях се хванала за главата и просто нямах думи ... какво да кажеш на такава глупост! Нито пари исках, нито нищо. Само исках да се махна по - далече от горкия фиат и глупавия му собственик, който беше взел душата на колата си, та какво ли да пази мойта ... аз за такива като теб и шоферски курсове преподавам Аз може да имам повече категорий от теб ... не знам кой кого ще учи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове