Jump to content
Guest DazzleDream

Проблем със .. шайба..

Recommended Posts

Guest DazzleDream

Момчета, помощ.. моля за мнениеШайбата за помпата на хидравликата на мойта червена прелест бие на криво. Незная до колко точно ще успея да опиша за коя част става въпрос, нито дали правилно я описвам, но това е шайбата, на която е закрепен ремъка. Въпросът ми е, дали тази част мога да си я купя от някъде на старо/ново, ако да някакава идея от къде?дали това може да се изправи на струг, ако да къде..и колко би ми излезло?мерси предварителнопоздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream

ок.. ясно,срашно благодаря за бързите и компетентни отговори и навременната помощ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

;) Мацко нещо да не си ги разсърдила местните колеги....че не се включват/все пак има доста спецове от тях/....странно ;)

By the way:много ме радва подписа ти ;) ....хм !!!;)

Редактирано от roadracer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Въпросът ми е, дали тази част мога да си я купя от някъде на старо/ново, ако да някакава идея от къде?

Със сигурност може.... ако искаш нова, звънни или на Омбре или на nikicar или дори в бултрако.За 2-ра ръка, ако някой имаше, досега да е написал, та явно нямат хората...

дали това може да се изправи на струг, ако да къде..и колко би ми излезло?

Това го забрави.Все пак си мисля че или тази шайба не е закрепена читаво, или оста на помпата е крива. Това последното направо незнам как може да се случи....Кофтито е че ако си карала доста време така, или оста или шайбата, или и двете са се ошлайфали едно фубаво и може вече да са за смяна ;) така че тичай при омбре за една бърза диагностика докато е време.;) и не се цупи ;) На някои въпроси не винаги може да се отговори веднага, или пък човекът с отговорите още не я е видял ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аз го имам този проблем на червената от както съм я купил но не му обръщам внимание ;) но маи ще триабва ;););) все го забравям ;) ще следя внимателно темата за да видя развръската ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream

;) и не се цупи ;) На някои въпроси не винаги може да се отговори веднага, или пък човекът с отговорите още не я е видял ;)

<{POST_SNAPBACK}>

.. човека с отговорите аз си го обичам вече цела година ;) , не му са цупа, напълно го разбирам

то свърши вече де, аз я продадох мойта хондюха и са още малко ми остана да събера за дел сол..

исках да зная за човека дето му я дадох, ма той ми звънна че са е оправил..

поздрави

1net готви отговори за дел сол, молта, щото тогава вече може и да са понацупвам .. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net
;) абе какво ви става на вас жените... все по тарги залитате ;)успех и да се похвалиш!!!Абе вземи ела на някой сбирка бе, какво се скатаваш само ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...