Guest mihho #1 Публикувано 6 Декември, 2005 (Редактирано) еее добре да бива ли да има такива хора ве мамка му.....седи и та лъже през ден в очите и не му пука примерно че не мога да заспя като хората 1 месец вече и при това най нагло продължава да лъже без капчица срам.....в продължение на 2 седмици.......и нали майстор се води.....той бил майстора.....и за тва не може да оправи един капак ,калник и дръжка на вратата за 1 месец......и това са МАЙСТОРИ Редактирано 6 Декември, 2005 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #2 Отговорено 6 Декември, 2005 не се коси - на мен ми правиха 2 задни вежди 2 месеца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #3 Отговорено 6 Декември, 2005 споко бе михо, всичко ще се оправи, имай търпение! и на мен миналата година по това време ми се беше снило ама нали предпочиташ да стане малко по-бавно, но да стане като хората, отколкото да те е яд и да не ти се качва в колата после?пък и така както си се надъхал, от много вълнения ще я блъснеш още във вратата на гаража докато я изкарваш от майстора! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #4 Отговорено 6 Декември, 2005 споко бе михо, всичко ще се оправи, имай търпение! и на мен миналата година по това време ми се беше снило ама нали предпочиташ да стане малко по-бавно, но да стане като хората, отколкото да те е яд и да не ти се качва в колата после? пък и така както си се надъхал, от много вълнения ще я блъснеш още във вратата на гаража докато я изкарваш от майстора! <{POST_SNAPBACK}> ми честно казано по добре бавно и качествено....все пак бързата работа срам за майстора...простоми е супер терсене като гледам как оправят други коли (вместо мойта)който въобще не бяха там като закарах мойта....нема значение така или иначе ще чакам.......аааа и ти тва кажи да са блъсна ....достатъчно ми беха каравите.....No More.....не че съм са надъхал....по скоро съм са наплашил....и съм откъснат от света....не е лесно да си с каракомобила ...п.п.просто много ми дойде напоследък сори че ви занимаам с глупости Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #5 Отговорено 6 Декември, 2005 Малко с !!! ще се включа, ама няма как. Днеска се прибирах от Габрово и на 4 пъти ми се наложи здраво да намаля и почти да спра заради животни - 2 кучета, от които няма спасение, но така или иначе не ми се правеше предница, заради хайвани. После стадо КРАВИ ..., ни кравар имаше, ни дявол, и още едни кози?! !!! Мамка му и тъпотия, за дивите животни - как да е и из америка постоянно си трошат колите с елени (ние с кучета и т.н.), ама поне домашните да ги гледат какво правят. Михо най-добре знае за какво говоря ... за съжаление. И освен това няква жена се тръткаше с 55км/ч, където всички карат с 90-120 и си беше жива пречка за движението - като неможеш да караш - недей да пречиш да му се невиди. Беше с Корса, така че и да е искала не е била претоварена или нещо, не беше и клекнала де. Просто тая си караше като на процесия?!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #6 Отговорено 6 Декември, 2005 еее добре да бива ли да има такива хора ве мамка му.....седи и та лъже през ден в очите и не му пука примерно че не мога да заспя като хората 1 месец вече и при това най нагло продължава да лъже без капчица срам.....в продължение на 2 седмици.......и нали майстор се води.....той бил майстора.....и за тва не може да оправи един капак ,калник и дръжка на вратата за 1 месец......и това са МАЙСТОРИ <{POST_SNAPBACK}> Стига плака ами ходи си земай колата и я закарай другаде.И не намесвай държавата с 6ибания майстор моля. Ако не та устройва поста ми идвай във Варна при на6ия майстор за 4-5 дена 6е си готов хем 6е са видим и по4ивка 6е направи6.Да види6 кви сме готини Варненската бригада !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #7 Отговорено 6 Декември, 2005 съжалявам за намесата на държавата.......ами следващия път като ида и ми кажат ела след 2 дена освен да идвам !!! ....важното че си струва чакането !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #8 Отговорено 6 Декември, 2005 !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #9 Отговорено 6 Декември, 2005 е аз не сам чул да хвалят никои тенекеджия !!! и аз си правих колата 4-месеца и смених 3ма майстори и пак имам забелешки !!! наи добре да не ти се налага да ти потриабват !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #10 Отговорено 7 Декември, 2005 е аз не сам чул да хвалят никои тенекеджия !!! и аз си правих колата 4-месеца и смених 3ма майстори и пак имам забелешки !!! наи добре да не ти се налага да ти потриабват !!! <{POST_SNAPBACK}> не можеш да бъдеш по прав....най добре да не се налага.....ама знаеш ли кво следва следващия момент Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivan_j #11 Отговорено 7 Декември, 2005 Вчера един майстор ми отговори следното на моя рекламация: "Чиста случайност е, че този тампон се е разскърцал точно на излизане от сервиза"А в сервиза бях заради окачването.Лошо ми стана като видях как трима айдуци са се нагъзили до колата ми и се учат на нея, но вече бяха я метнали и нямаше оттърване.ако е ламарина иди-дойди, ама е за окачване, от това ми зависи живота.Сервиза се намира във Варна, на околовръстното в района на Военна болница.Собственика му се казва Сашо, с дълга коса и кара червен ретро Опел Рекорд, който е паркиран с/у сервиза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове