Jump to content
Guest mihho

Пишман държава.....

Recommended Posts

Guest mihho

еее добре да бива ли да има такива хора ве мамка му.....седи и та лъже през ден в очите и не му пука примерно че не мога да заспя като хората 1 месец вече и при това най нагло продължава да лъже без капчица срам.....в продължение на 2 седмици.......и нали майстор се води.....той бил майстора.....и за тва не може да оправи един капак ,калник и дръжка на вратата за 1 месец......и това са МАЙСТОРИ

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

не се коси - на мен ми правиха 2 задни вежди 2 месеца :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

споко бе михо, всичко ще се оправи, имай търпение! и на мен миналата година по това време ми се беше с:unsure:нило ама нали предпочиташ да стане малко по-бавно, но да стане като хората, отколкото да те е яд и да не ти се качва в колата после?пък и така както си се надъхал, от много вълнения ще я блъснеш още във вратата на гаража докато я изкарваш от майстора!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

споко бе михо, всичко ще се оправи, имай търпение! и на мен миналата година по това време ми се беше с:unsure:нило ама нали предпочиташ да стане малко по-бавно, но да стане като хората, отколкото да те е яд и да не ти се качва в колата после?

пък и така както си се надъхал, от много вълнения ще я блъснеш още във вратата на гаража докато я изкарваш от майстора!

<{POST_SNAPBACK}>

ми честно казано по добре бавно и качествено....все пак бързата работа срам за майстора...простоми е супер терсене като гледам как оправят други коли (вместо мойта)който въобще не бяха там като закарах мойта....нема значение така или иначе ще чакам.......аааа и ти тва кажи да са блъсна ....достатъчно ми беха каравите.....No More.....не че съм са надъхал....по скоро съм са наплашил....и съм откъснат от света....не е лесно да си с каракомобила ...

п.п.просто много ми дойде напоследък сори че ви занимаам с глупости :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Малко с !!! ще се включа, ама няма как. Днеска се прибирах от Габрово и на 4 пъти ми се наложи здраво да намаля и почти да спра заради животни - 2 кучета, от които няма спасение, но така или иначе не ми се правеше предница, заради хайвани. После стадо КРАВИ ..., ни кравар имаше, ни дявол, и още едни кози?! !!! :bash::rant: Мамка му и тъпотия, за дивите животни - как да е и из америка постоянно си трошат колите с елени (ние с кучета и т.н.), ама поне домашните да ги гледат какво правят. Михо най-добре знае за какво говоря ... за съжаление. И освен това няква жена се тръткаше с 55км/ч, където всички карат с 90-120 и си беше жива пречка за движението - като неможеш да караш - недей да пречиш да му се невиди. Беше с Корса, така че и да е искала не е била претоварена или нещо, не беше и клекнала де. Просто тая си караше като на процесия?!!! :(:(:o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

еее добре да бива ли да има такива хора ве мамка му.....седи и та лъже през ден в очите и не му пука примерно че не мога да заспя като хората 1 месец вече  и при това най нагло  продължава да лъже без капчица срам.....в продължение на 2 седмици.......и нали майстор се води.....той бил майстора.....и за тва не може да оправи един капак ,калник и дръжка на вратата за 1 месец......и това са МАЙСТОРИ

<{POST_SNAPBACK}>

Стига плака ами ходи си земай колата и я закарай другаде.

И не намесвай държавата с 6ибания майстор моля.

Ако не та устройва поста ми идвай във Варна при на6ия майстор за 4-5 дена 6е си готов хем 6е са видим и по4ивка 6е направи6.Да види6 кви сме готини Варненската бригада !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

съжалявам за намесата на държавата.......ами следващия път като ида и ми кажат ела след 2 дена освен да идвам !!! ....важното че си струва чакането !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

е аз не сам чул да хвалят никои тенекеджия !!! и аз си правих колата 4-месеца и смених 3ма майстори и пак имам забелешки !!! наи добре да не ти се налага да ти потриабват :bash::rant: !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

е аз не сам чул да хвалят никои тенекеджия !!! и аз си правих колата 4-месеца и смених 3ма майстори и пак имам забелешки !!!

наи добре да не ти се налага да ти потриабват :bash:  !!!  :rant:

<{POST_SNAPBACK}>

не можеш да бъдеш по прав....най добре да не се налага.....ама знаеш ли кво следва следващия момент :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivan_j

Вчера един майстор ми отговори следното на моя рекламация: "Чиста случайност е, че този тампон се е разскърцал точно на излизане от сервиза"А в сервиза бях заради окачването.Лошо ми стана като видях как трима айдуци са се нагъзили до колата ми и се учат на нея, но вече бяха я метнали и нямаше оттърване.ако е ламарина иди-дойди, ама е за окачване, от това ми зависи живота.Сервиза се намира във Варна, на околовръстното в района на Военна болница.Собственика му се казва Сашо, с дълга коса и кара червен ретро Опел Рекорд, който е паркиран с/у сервиза.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...