loc166 0 #1 Публикувано 6 Октомври, 2009 имам един вапрос пуснах една тема ама един ми писа че темата била заключена как и кои може да промени това.благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #2 Отговорено 6 Октомври, 2009 Коя тема? В кой радел?Да беше посочил линк към темата , не сме гадателиТрябва ли да ангажираш всички потребители на форума за едничката ти заключена тема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #3 Отговорено 6 Октомври, 2009 (Редактирано) Като му видиш профила на човека той има само една тема:http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry356510А предполагам, че темата е заключена заради 33-те правописни грешки, които има на 5 реда. Редактирано 6 Октомври, 2009 от lord_of_the_road Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #4 Отговорено 6 Октомври, 2009 Аз отлично знам как се разглеждат теми от профила на всеки, но смятам, че е крайно време когато се пуска тема да бъде написана както трябваЗаглавие, описание, съответните линкове и т.н. и т.н....."Загубих един портфейл из улиците, някой да го е виждал" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове