Jump to content
Guest radio_manbg

Малко помощ

Recommended Posts

Guest radio_manbg

Така значи чудех се каде да я сложа (дали тук дали в offtopic) Колеги реших да търся автомобил....нищо сложно....уловката е че търся автомобил происведен в периода 70-80 години :unsure:конкретно търся нещо в/у което да си прахосам и времето и парите.Та въпроса ми е дали имате някой дядо вуйчо или лелинчо и т.н. който има някоя прашясала кошница някъде по села гаражи и т.н , не е в движение и иска да се отърве...???На мен не ми трябва двигател , ходова част скорости и т.н а само кош-а

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Така значи чудех се каде да я сложа (дали тук дали в offtopic)

Колеги реших да търся автомобил....нищо сложно....уловката е че търся автомобил происведен в периода 70-80 години :rant:

конкретно търся нещо в/у което да си прахосам и времето и парите.

Та въпроса ми е дали имате някой дядо вуйчо или лелинчо и т.н. който има някоя прашясала кошница някъде по села гаражи и т.н , не е в движение и иска да се отърве...???

На мен не ми трябва двигател , ходова част скорости и т.н а само кош-а

<{POST_SNAPBACK}>

:bash: !!! !!! !!! абре ти мерил ли си си скоро температурата а :o еи Тео ,Тео не ти е лесно .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

поръчай си S600 от e-bay и ще се разориш<ако това целиш де>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaro

Така значи чудех се каде да я сложа (дали тук дали в offtopic)

Колеги реших да търся автомобил....нищо сложно....уловката е че търся автомобил происведен в периода 70-80 години :D

конкретно търся нещо в/у което да си прахосам и времето и парите.

Та въпроса ми е дали имате някой дядо вуйчо или лелинчо и т.н. който има някоя прашясала кошница някъде по села гаражи и т.н , не е в движение и иска да се отърве...???

На мен не ми трябва двигател , ходова част скорости и т.н а само кош-а

<{POST_SNAPBACK}>

Идеята ти е перфектна,обаче не мога да разбера защо без двигател и ходова 4аст? :blink: Данеби да си решил да правиш паметник или може би драгстер! :D:blink: Кажи кво си намислил да видим как можем да ти помогнем!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...