Jump to content
Guest gogul

Покупка на Хонда

Recommended Posts

Guest gogul
:unsure: Здравейте! Понеже смятам да си купувам кола,и определено съм се спрял на Honda, най-вече Civic искам да попитам 2 неща.Доста мнения изчетох по форума и все пак: 1-може ли някои да ми даде някакво сравнение в цените на рез. части примерно с Golf 2-Мога ли да си намеря Civik до 4000 лв,да вярвам ли на обявите Mobile-to Благодаря,предварително :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

може да си намериш....но зависи коя генерация и какво състояние екстри и такива неща...иначе сравнение калник за сеат ибиза 100лв......за сивик 70-80 лв...ако греша да ме поправят :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gogul

благодаря! абе като гледам май щте е 4ген. ,не ми трябват екстри :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Трябват ти, ше се усетиш в процеса на каране :unsure:А на 4gen не липсват екстри от типа на ел стъкла и огледала, за подгряване на седалките не съм сигурен, май само CRX има. Аз как искам едни power mirrors с подгряване мамка му..... :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Аз как искам едни power mirrors с подгряване мамка му..... :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

Еххххххххххххххххххх , мечтииииииииииииииииии :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Трябват ти, ше се усетиш в процеса на каране :unsure:

А на 4gen не липсват екстри от типа на ел стъкла и огледала, за подгряване на седалките не съм сигурен, май само CRX има. Аз как искам едни power mirrors с подгряване мамка му..... :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

аз не ща нищо power - I've got the power! и без това ни закърняха крайниците с тез коли и компютри

единствено бих имал полза от централно (имам си) и ел стъкло на пътническата врата, че трябва да се навеждам в цялата кола да го сваля, и ако карам става опасно :(

Като стана дума за екстри, не бих отказал един CRX Exclusive

Публикувано изображение

пълен кожен салон с кожен волан, подгряване на седалките, електрически настройки, подсилване на ломбардната подпора. климатроник, регулируеми фарове с пръскалки за тях, регулиране на осветлението на таблото, ел стъкла, огледала и шибидах, 3та стоп светлина и т.н.

http://mirror.rivendel.nu/crxclub/crxclub/...xexclusive.html

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...