Jump to content
Guest didone

проблем със спирачките

Recommended Posts

Guest didone

на кончертото нещо се прецакаха спирачките смених помпа и серво но не може да се обезваздушат, педалът пропада много щом запаля колата. как да се оправи това

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Имах АБСОЛЮТНО същият проблем и бях отворил тема тук, точно като Теб. :unsure: Единственото решение на проблема ти е , да отидеш при Настев!!!Ако не знаеш къде се намира, и искаш да узнаеш...пиши! УСПЕХ! :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

мерси братле няма да е зле да ме информираш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Единственото решение на проблема ти е , да отидеш при Настев!!!

<{POST_SNAPBACK}>

ихаа тоз бае ли им, вуду ли практикува, нещо наследник на Ванга ли е, че е единствения, който може да помогне :unsure:

не са черна магия тез спирачки, дай да обсъдим какво им има, ти кажи каквото знаеш -- тук сме се събрали да си помагаме, а не да рекламираме майстори ... дето не им знам и името :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

<{POST_SNAPBACK}>

ихаа тоз бае ли им, вуду ли практикува, нещо наследник на Ванга ли е, че е единствения, който може да помогне !!!

не са черна магия тез спирачки, дай да обсъдим какво им има, ти кажи каквото знаеш -- тук сме се събрали да си помагаме, а не да рекламираме майстори ... дето не им знам и името !!!

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

пратил си ми го като лично съобщение:

Аз мисля,че може да немога да ги обезваздуша хубаво.Заштото като напомпам педала 1,2 пъти в движение се усештат спирачките. При положение,че сам сменил помпа и серво това энам ако энаеш нешто друго по вапроса кажи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

аз да взема да си обясня проблема по-подробно !!! !!! колата я купих скоро, цяло лято е седяла без да се кара. иначе е с 4 дискови спирачки, освен серво и помпа смених и заден ляв апарат, че беше спекъл. като тръгнах да обевъздушавам уж всичко е ок но като запаля и педала хлътва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Дано не повтарям някой, пък и с не толкова компетентното си мнение, ама ... на мен ми мирише на обезвъздушаване, след като си сменил сервото. !!! Този симптом ми е познат от друга кола преди време и при нея след като сменихме гумичките по сервото, всичко останало беше обезвъздушаване! !!!P.S> Честита да ти е бегачката! !!!

Редактирано от Didko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

Като каза Кончерто ... и няма спирачки ... на мойто Кончерто и на него му изчезнаха спирачките. И ходих да му баят ... и да му гледат на спирачна течност и нищо.Проблема се оказва някаква защита, която сработва щом в системата попадне въздух. Обезвъздушавах я с машина, сменях гумички, отварях помпа ... все тая. Все още обаче немога да разбера къде е тая джаджа. В интерес на истината, когато спирачките си дойдоха спрях да я търся. Предполага, че е в разпределителя ... отпред в дясно. Това обаче е само предположение.Спирачките ти ще дойдат сами. Въпрос на време. Може би две седмици. Колата си спира, но ... трудно.И аз несъм намерил обяснение, но бях в същата ситуация. Изпаднах в ужас, когато без да правя нищо грешно спирачките изчезнаха, но се успокоих, когато след време си дойдоха. Следващата смяна на спирачна течност ще е без да остава суха помпата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

мерси братле !!! и аз мисля така,но нешто не става работата.Заштото ги обезваздушавам от всякаде и педала е твърд,но като запала направо изчезва !!! другия вариант е да се ме врътнали със сервото

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

<{POST_SNAPBACK}>

ихаа тоз бае ли им, вуду ли практикува, нещо наследник на Ванга ли е, че е единствения, който може да помогне !!!

не са черна магия тез спирачки, дай да обсъдим какво им има, ти кажи каквото знаеш -- тук сме се събрали да си помагаме, а не да рекламираме майстори ... дето не им знам и името !!!

<{POST_SNAPBACK}>

Абе ей, голям си дразнител!!!!!!!! !!! :bash::rant: НЕ РЕКЛАМИРАМ НИКОЙ, и това че не си чувал за Настев си е твой проблем.Аз ще Ви кажа какво и беше на моята Хонда:

Смених и накладки, маркучета, гумички и т.н. на спирачната система(абе направих абсолютно всичко) и мине се не мине 20 км хоп - педалът за спирачката до ламарината, колата не спира(само предна лява хваща мъничко, та дори свири....едва ли не, колата спираше само с едната гума).И така...обезвъздушавам аз на всеки 20 км - колата се залепва на място...Минавам 20 км - и пак същото(демек ЧУШКИ).Направо щях да се побъркам!!!!накрая само Настев ми остана като надежда!Сервиза му се намира м/у Ботев и Опълченска(в една ор преките на Цар Симеон).Принципно той е наследил тази професия от баща си, а баща му от баща си и т.н.Сам си произвжда гумичките и е Номер 1 в областа.Не само аз съм се убедил в това...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...