Jump to content
Guest roadracer

"Гражданска отговорност"

Recommended Posts

Guest VTEC Inside

Това дали е благодарение на инициативата на Алианц :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

Голям праз! :unsure: В най-добрия случай повишението ще е около 50% спрямо миналата година, ...какво да се радваме?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Ами то в тая мизерия се радваме че не 100% а само 50% :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

"В момента се обсъждат премии за масовия клас автомобили, между 130-150 лева. Застраховката може да поевтинее допълнително според натовареността и инфраструктурата на мястото, на което обичайно автомобилът се управлява. За малките градове е нормално премията да бъде и под 100 лева. "как се разбира къде обичайно караш?там където е регистрирана ли? че нещо не ми е ясно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

как се разбира къде обичайно караш?там където е регистрирана ли? че нещо не ми е ясноВ самата полица има отметки каде се управлява колата цялата страна,софия.областен град,град,село, икакво е предназначението и лични нужди,отдаване под наем,тьрговска деиност,таксиметров превоз и други разни :unsure::unsure::(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Голям праз!  :unsure:

В най-добрия случай повишението ще е около 50% спрямо миналата година, ...какво да се радваме?!

<{POST_SNAPBACK}>

мда, и за това се води, че била 'поевтиняла' разбираш ли! очаквам скоро и радостни манифестации пред народното събрание, хора да плачат от радост!

пълна демагогия ...

как се разбира къде обичайно караш?там където е регистрирана ли? че нещо не ми е ясно

В самата полица има отметки каде се управлява колата цялата страна,софия.областен град,град,село, икакво е предназначението и лични нужди,отдаване под наем,тьрговска деиност,таксиметров превоз и други разни

И какво аз като живея на село и карам само до кръчмата, ще ме ограничат да ходя до голямото село ли? И тогава от къде ще знаят колко пъти ходя до голямото село? И изобщо че живея там (на квартира, нерегистриран разбира се) и от голямото село не излизам?

Излиза, че да си регистриран в провинцията има полза :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

не си спомням някога нещо да е поефтинявало в тази "държава" !!! освен долара де !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Излиза, че да си регистриран в провинцията има полза  !!!

<{POST_SNAPBACK}>

Пази Боже, сляпо да прогледа! !!! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...